Tudnátok nagyon izgalmas és elég ismert MMORPG játékok leírni?
Az a baj, hogy nincs. Mind szar. Hulladék. WoW előtt még játszottam Lineage2-t, RuneScapet, egyéb f2p szarokat, akkor még egész jónak számítottak. De a WoW óta bármit kipróbálok, semmi meg nem közelíti azt egy betűnyit sem. Ne hidd, hogy ezeket úgy mondom, hogy nem próbáltam volna ki kb. mindent, bevallom eléggé viszketne a seggem egy jó MMORPG-re, mivel a WoW LK vége óta nem az igazi, új kiegészítő óta pedig számomra halott.
Vagy nincs semmi sztorija, vagy szar a combat rendszer, vagy szar a leveling, vagy nincs endgame tartalom, vagy még mittoménmiapámfsza, vagy az összes együtt.
Kinek mi az izgalmas meg jó...
Én is millió félével játszottam már, de nekem az egyetlen amit érdekesnek találok még mindig az a Final Fantasy 14.
Final Fantasy 14 elég jó lett
Aztán ott az Elder Scrolls Online, én nem sokat skyrimeztem, szóval nekem jó kikapcsolódás.
Guild Wars 2-t csak akkor ajánlom ha érdekel a tömeges pvp, egyébként az endgame rossz és hamar megunod (ahogy én is meguntam, mivel nem vagyok annyira pvp párti).
FF14nek egy baja van, hogy még az Európai realmok szerverei is kanadai szervergépen van, ergó 200as ping a minimum.
ESO meg nem is nevezhető szinte mmorpgnek, még ha valamilyen szinten az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!