Szoktatok Honfoglalózni? Tetszenek az újítások?
Én régebben játszottam,de ma már nem érdekel...Azt hiszem azért hagytam abba,mert volt aki nem tudta elviselni ha valaki jobban tudta a választ vagy gyorsabban tudott tippelni,akkor jött a sok trágár,bunkó beszólás...Mivel hárman játszottunk,volt,hogy már nekem kellett írnom,hogy hagyják abba a vitát,mert ez csak egy játék..(na akkor én is mindig kaptam) Később már az is zavart,hogy nem a játék öröme volt a cél hanem az,hogy rögtön várazzon..Nem beszélve arról,hogy ha valaki reggel óta fent játszott az estefelé már pontosan tudta a válaszokat hisz a kérdések többszörös ismétlések voltak...Itt nem olyan kérdésekre gondolok,amire fix választ lehetett adni(pl:Mikor volt az első világháború?) hanem,olyasmi amire csak tippelni lehetett.PL: Chille lakósságának száma 2001-ben...Itt tényleg csak tipp jöhetne szóba,és volt aki pontos adatot adott meg..Mert ismétlő kérdés,és emlékezett a válaszra..)
Lassan 1 éve nem játszottam...
Én kb 6 éve kezdtem játszani!
Nekem is a játék öröme a cél, nem pedig a győzelem, ha megbeszólogatnak, akkor vágj vissza vagy hagyd őket a bús fenébe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!