Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szoktatok Honfoglalózni?...

Szoktatok Honfoglalózni? Tetszenek az újítások?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert egyik ismerősöm se játszik ezzel a csodálatos és fantasztikus játékkal, mert "hülye vagyok én ehhez!", pedig szerintem nagyon jó! :-)
2010. márc. 13. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 3 éve játszom, nem tudtam még megunni..:)
2010. márc. 13. 23:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Én se =) Ha elutazom valahova, akkor is elmegyek net kávézóba, mert nem bírom ki, ha lenne időm, egész nap játszanék, és már 5 éve játszom =D
2010. márc. 13. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy évente rájövök, h milyen jó, kb egy hétig játszom minden nap, de aztán abbamarad. Viszont suliban szoktam a telón játszani honfoglalót.)
2010. márc. 13. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én régebben játszottam,de ma már nem érdekel...Azt hiszem azért hagytam abba,mert volt aki nem tudta elviselni ha valaki jobban tudta a választ vagy gyorsabban tudott tippelni,akkor jött a sok trágár,bunkó beszólás...Mivel hárman játszottunk,volt,hogy már nekem kellett írnom,hogy hagyják abba a vitát,mert ez csak egy játék..(na akkor én is mindig kaptam) Később már az is zavart,hogy nem a játék öröme volt a cél hanem az,hogy rögtön várazzon..Nem beszélve arról,hogy ha valaki reggel óta fent játszott az estefelé már pontosan tudta a válaszokat hisz a kérdések többszörös ismétlések voltak...Itt nem olyan kérdésekre gondolok,amire fix választ lehetett adni(pl:Mikor volt az első világháború?) hanem,olyasmi amire csak tippelni lehetett.PL: Chille lakósságának száma 2001-ben...Itt tényleg csak tipp jöhetne szóba,és volt aki pontos adatot adott meg..Mert ismétlő kérdés,és emlékezett a válaszra..)

Lassan 1 éve nem játszottam...

2010. márc. 13. 23:44
 5/7 orphan99 válasza:

Én kb 6 éve kezdtem játszani!

Nekem is a játék öröme a cél, nem pedig a győzelem, ha megbeszólogatnak, akkor vágj vissza vagy hagyd őket a bús fenébe!!!

2010. márc. 14. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
én ma regisztráltam rá,nagyon jó szerintem:P
2010. márc. 14. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
én régen non sokat játszotam de már unalmas meg sok időt elvesz
2010. márc. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!