Melykek a legjobb játékok ps2-höz? Akarok venni egyet, de nem tudom hogy milyen játékok vannak hozzá? Mert ha még jó játékok se tetszenek nekem akkor nem veszek.
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 21:54
1/8 anonim válasza:
hát azért annyit mondhatnál, hogy milyet szeretsz...
(mert ha te utálod az autós játékot, én meg belinkelek hármat, akkor annak nincs értelme)
3/8 A kérdező kommentje:
Én igazából mindegyiket szeretem.Mindegy milyen, ha jó.Mert autósból is van rossz:terep 2 meg jó is:forza 2
2010. júl. 2. 23:23
4/8 anonim válasza:
Tekken Tag Tournament,Tekken 5,Gran Turismo 3-4,GTA 3-Vice City-San Andreas,Mortal Kombat Deception-Armageddon,Need for Speed Hot Pursuit 2-Underground 1-2,Driver Parallel Lines,Virtua Fighter 4-evo 4,Red Faction,SSX-Tricky-SSX 3.,Silent Hill 2-3-4,OutRun 2006,Metal Gear Solid 2-3,Resident Evil 4-Outbreak 1-2,Burnout Takedown-Revenge-Dominator,Spy Hunter,Street Fighter EX3,AceCombat 3-4-5,Soul Calibur 2-3,Freekstyle,Tony Hawk's Pro skater 3-4-Underground 1-2...hogy csak "néhányat" említsek.;)
5/8 anonim válasza:
Szia!
Dióhéjban a szerintem legjobb játékok kategóriákra osztva:
FPS-ek:
Call of Duty sorozat
Medal of Honor Sorozat
Killzone
Battlefield 2
TPS-ek:
GTA Vice City, San Andreas, Liberty City Stories, Vice City Stories
Prince os Persia sorozat
Autós játékok:
Grand Turismo 3, 4
Jak X
Need for Speed sorozat
Sport játékok:
FIFA sorozat
PES sorozat
NBA 2K sorozat
NBA Live sorozat
NHL sorzat
Fifa Street 2
Verekedős játékok:
Tekken sorozat
Blood Rary sorozat
Soul Caulibor sorozat
Ügyességi játékok:
Ratchet&Clank sorozat
Sonic Unlashed
6/8 anonim válasza:
PES 2010
Star Wars: The Force Unleashed. (Ezt hogy nem írtátok)
7/8 A kérdező kommentje:
Grand turismo 3-4 is van ps2-höz?
2010. júl. 3. 11:19
8/8 anonim válasza:
A GT 3 és 4 CSAK PS2-re jelent meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!