Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell Honfoglalózni?

Hogy kell Honfoglalózni?

Figyelt kérdés

Valaki leírná nekem? Regisztáltam és be is tudtam lépni ez idáig rendben. De milyen hasznos tanácsitok vannak mit érdemes tudnom? Tippek Trükkök stb.

Köszönöm a válaszokat!

És még az is érdekelne hogy hogyan tudok haverommal játszani pl.:ő is és én is otthonról lépünk be és együtt akarunk játszani (persze egymás ellen)

2010. febr. 14. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy valaki is írna ide egy regényt, mert szerintem a szabályok+használat fent van a honfoglalón.
2010. febr. 14. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
a 2. kérdésedre válaszolva a haveroddal párharc szobában tudsz játszani. Az nem számít bele a pontszámokba. Egyébként tényleg a szabályokat olvasgasd mert elég bonyolult.Főleg a pontozás.Ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok ha tudok.
2010. febr. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!