Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valakinek van valami informáci...

Valakinek van valami információja a Dragon Age Inquisition magyarításáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Az alábbi linken kívül (egy hónapja stagnál) valaki tud valami információt róla?

Nem akarok senkit sürgetni, meg tudom, hogy egy hónap nem sok idő, de amikor nincs semmi hír x ideig, mindig az az érzésem támad, hogy abbahagyták.

Válaszokat köszönöm! :)

19N

2015. szept. 21. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd 3 év múlva nézz vissza. Több, mint 1 millió szövegsor van a játékban. Nekem 300 sor (anime) tartott normális fordítással 1-1.5 óráig. Egy kis 3-4 fős csapatnak még napi 8 órával is simán eltartana fél évig. Szóval manapság nem lesz belőle semmi.
2015. szept. 21. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy srác fél év alatt fordította le a Shadow of Mordort, szóval annyira csak nem lehetetlen ez sem. :D
2015. szept. 21. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
shadow of mordorban 10-ed annyi szöveg sincs, mint a DA3-ban, de ne zavarjon :D
2015. szept. 21. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Mire kijönne a magyarítás, addigra simán megtanulsz angolul. Persze egyszerűbb várni a sült galambra.
2015. szept. 21. 22:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kevesebb szöveg van benne, de azt meg egyedül csinálták...

Tanulok angolul, de azért nem olyan gyors folyamat egy nyelvet olyan szinten megtanulni, hogy egy játékot élvezhetően lehessen végigjátszani.

De persze könnyű vádaskodni meg megtámadni a másikat, de hát ettől az oldaltól mit várunk? Mindenki jobban ismer mindenkit, mint saját maga.

2015. szept. 22. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon ad életjelet a készítője, hogy miként haladna. Szerintem már jegelte jó időre. Magyarítások fórumon nézd meg esetleg nem írt-e valahova, hogy mi a helyzet a projekttel.
2015. szept. 22. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!:)

A fórumot néztem a magyaritasok.hu-n, ott sincs semmi sajnos.

2015. szept. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!