Van friss infó a Mass Effect 3 magyarításáról?
Tudnál erről az interjúról egy linket adni? Telefonról netezek, lefogyóban vagyok nagyon nem tudok szörfölni, most otthon sincs net, úgyhogy a wifi sem játszik! Zöld kézzel megköszönném!
Neked is menne a zöld kéz az állapotért!
Rendszeresen olvasom a Magyarítások Portált, és tudtommal semmilyen interjút se adtak. Viszont itt: [link] a hozzászólásokban közöltek némi információt a fordításról.
Pontos állapotot nem tudok mondani, de azt tudom, hogy a nyers fordítás ~80%-a kész.
Köszi az infót ment a jutalom!
Már illene befejezniük. Egyszer kinyomtam action-ban de úgy nem volt az igazi!
Amúgy tisztelem őket! Tudom, hogy kivételesen nehéz dolguk van, meg az a sok köpködés...
Köszönjük a megértést :)
Sajnos ide is járnia kell az embernek, hogy ne csak a baromság terjedjen -.-
Per pillanat A különböző csapattársak különböző beszélgetései, és megnyilvánulásai vannak keresgélve. Mint például amikor Talit összeszedjük. Ott minden játszható karakter szövegét ki kell keresni, és fordítani. Ugyan ez érvényes minden pályára, és fő szálra.
Küldetések közben találsz, néz jól körül!
Amúgy ahány boltba benézel annyi lessz csak a januárban.
De erről egy új kérdést kiírhattál volna, ez itt más téma!
Januárban helyett hangárban!
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!