Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van friss infó a Mass Effect...

Van friss infó a Mass Effect 3 magyarításáról?

Figyelt kérdés
Hiába böngészem a google-t csak azt a 70%-os számlálót találom, ami már januárban is úgy állt! Azt tudom, hogy van egy nem teljes letölthető verzió, de most nem az érdekel hanem a Mass Effect Team magyarítása.

2013. szept. 3. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, de úgy tudom, nem publikálják az eredményeket, mert valami nagy veszekedés volt belőle. Nemrég adtak egy interjút magyaritasok.hu-n el lehet olvasni. Mindegy nekem végül is már kétszer kijátszottam a ME3-at, úgyhogy tök mindegy, mikor hozzák ki a magyarítást, én már meguntam a várakozást.
2013. szept. 3. 11:46
 2/10 Csori96 ***** válasza:
Friss infóval nem tudok szolgálni, de azt tudom, hogy haladnak.
2013. szept. 3. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudnál erről az interjúról egy linket adni? Telefonról netezek, lefogyóban vagyok nagyon nem tudok szörfölni, most otthon sincs net, úgyhogy a wifi sem játszik! Zöld kézzel megköszönném!

Neked is menne a zöld kéz az állapotért!

2013. szept. 3. 16:56
 4/10 Csori96 ***** válasza:

Rendszeresen olvasom a Magyarítások Portált, és tudtommal semmilyen interjút se adtak. Viszont itt: [link] a hozzászólásokban közöltek némi információt a fordításról.

Pontos állapotot nem tudok mondani, de azt tudom, hogy a nyers fordítás ~80%-a kész.

2013. szept. 6. 16:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi az infót ment a jutalom!

Már illene befejezniük. Egyszer kinyomtam action-ban de úgy nem volt az igazi!

Amúgy tisztelem őket! Tudom, hogy kivételesen nehéz dolguk van, meg az a sok köpködés...

2013. szept. 6. 23:14
 6/10 IMPHUN válasza:

Köszönjük a megértést :)

Sajnos ide is járnia kell az embernek, hogy ne csak a baromság terjedjen -.-

Per pillanat A különböző csapattársak különböző beszélgetései, és megnyilvánulásai vannak keresgélve. Mint például amikor Talit összeszedjük. Ott minden játszható karakter szövegét ki kell keresni, és fordítani. Ugyan ez érvényes minden pályára, és fő szálra.

2013. szept. 27. 23:17
 7/10 anonim válasza:
Valaki tudna segíteni abban hogy hol lehet fegyver fejlesztési eszközöket venni? Mert még az elején amikor nem nagyon tudtam semmit tudom hogy tudtam vásárolgatni cuccokat a fegyverekhez de már nem tudom hol. Azt tudom hogy a hangárban vannak boltok, de fegyverkiegészítőket nem találok. Vagy már az összeset megvettem és minden bolt a hangárban van? előre is nagyon köszönöm.
2013. szept. 29. 08:19
 8/10 anonim válasza:
Azt a qrv@ egy mondatban 4szer leírtam a "tud" valamilyen változatát. :D:D:D:D
2013. szept. 29. 08:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Küldetések közben találsz, néz jól körül!

Amúgy ahány boltba benézel annyi lessz csak a januárban.

De erről egy új kérdést kiírhattál volna, ez itt más téma!

2013. szept. 30. 07:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Januárban helyett hangárban!

;-)

2013. szept. 30. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!