Miért ilyen drágák a játékok?
Most komolyan, egy átlag munkás ember nem tud ilyen módon kikapcsolódni, mert majd egyheti fizetés egy új játék, ráadásul ezek a játékok már egyre rövidebbek.
A gépem elavult ezért vennék gondolkodtam egy új vételén, de legalább 300ezer egy olyan ami még pár évig bírná is a megjelenő játékokat. Ezért megnéztem a ps4-et ami egy fokkal olcsóbb. El is gondolkodtam rajta amikor megláttam az árakat. Minden új játék 21000ft... Az Until Dawn 18000 amiben nincs több,mint NYOLC-TÍZ óra játékidő.
Évekig csak online játékokkal játszottam amire ráment 0-20000ft cserébe adtak több 100óra játékélményt és nem 8-at.
ma 18:42
Te átgondotlad, miekt írtál? Ezek a legszánalmasabb, alattomosabb kifogások arra, ha valaki letölt ia játékokat. Abszurd elvárás? Ez lenen anormális! Ha leglaább letötlessz, nehogy már úgy nézzen ki, hogy ez neked jár ,ez a minnimum és midnen készítő elmeheta sunyiba. Ez jár... pffff. Nonszensz.
Ez a mentalitás az, ami miatt rengeteg kaidó bezárt. Azok élvezi ka játékokat, akik semmti sem tettek azért, hogy ez az iparág fejlődjön. Csak lopnak, és szidják a ksézítőket. Pofátlanság. Leglaább ne hőbörögnétek és ontanátok a röhejes mcoskotokat.
Amiket írsz ökröségek. Butaság, egy olyan ember szájából, aki kihaénnem módon fröcsög. Fogd már fle ,hogy amit te jogtalanul hasznáslz, azon mások dolgoztak, pnézt öltek bele, és az oylanok ,mint Te, akik soha nem adnak ki pénzt azért, amiért kellene, cska ártanak az iparnak. Élősködő patkányknét mocorogtok csak, akiknek hatalmas szájukból ömlik a mocsok és a butaság.
Remélem egyszer visszaüt rád ez a cigány, alpári, b unkó mentalitás.
Ezt kellene megérteni: nicns kocsid, nem lopsz egyet magadnak.
Most mrár úgy vagoyk vele, hogy nagy baj ,hogy nem büntetik azokat, akik illegális kópiával rendelkeznek.
Legalább ne lenne ekkora szája a letöltőknek. Ki ha én nem módon nyomjátok, hogy jogoto kvan, meg há drága, msuzáj leszednem. NEM!!! NEM MUSZÁJ. Mi lesz akkor, ha nem játszol? Ki vagy te, hogy neked msuzáj játszanod? Ki vagy te, hogy úgy ostorozod a játékkészítőket, hogy életedben ha 1-2 játékot - jobb esetben - vettél ,de vagy 30-40-50-el játszottál? El se jut az emberke tudatáig, hogy nem azért születik CSAK egy játék ,hogy jól érezzék magukat? Hogy talán ez is egy termék? Szánalmas az, amikro valak iafentiek szeritn gondolkodik.
Nagyot röhögnék ,ha egyszer kirabolnának egy olyan embert, aki ilyen nonnszensz, röhejes és fleháborító módon beszél. "Senkinek nem hiányozna" a cuca, cska neki. De ez ckas egy ember, az meg kit érdekel, guye? Nyilván megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!