Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2-ben hogyan találkozhato...

Sims 2-ben hogyan találkozhatok egy kiköltözött simmel?

Figyelt kérdés
Először ketten voltunk de aztán a második simemet kiköltöztettem a házból, most viszont barátkozni szeretnék vele, de nem tudok mivel nincs telefonja és nem tudom felhivni.Próbáltam már bulit is rendezni, de nem vagyok vele jóban, ezért el sem jön.

2015. szept. 7. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

- Az utcán elvileg összefuthatsz vele, mint bármelyik családtárolóban levő simmel.

- Ha kilépsz a szomszédságba, akkor a családtárolóból beköltöztetheted valahova. Ott veszel neki egy telefont (fontos, hogy fali/asztali telefon legyen, és nem az Éjszakákkal érkezett mobil megvásárlása vagy kóddal megszerzése.) Ha már van fali/asztali telefonja, akkor visszaléphetsz a másik simedhez (vagy akár vele is lehetsz, amelyikkel szeretnél), és fel lehet hívni, áthívhatod, stb.

2015. szept. 7. 12:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké köszi.
2015. szept. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!