Perfect World International. Vannak magyarok? Hol találkozhatok velük? Melyik szerveren?
Szia! Archosaur szerveren van pár magyar klán, a fentebb említett Mustang, a Hearts, illetve a >Hun<. Ez utóbbiban vagyok én is, jelenleg 33 fős, bár van benne néhány alt (illetve dupla) is. Többségük maximum lvl 70, de sokan még az 50et is alig érik el. Nincs szintbeli limit, bármilyen kasztot szívesen várunk! :)
Leader: Terranix
Director: MoonyWB (ez vagyok én)
Marshal: NoxiMicsi
Executor: EricaHun, Ecca_, gyurakzoltan, HiroBaby, HiroMaca, Mmulisha
Bármelyikükre írhatsz, néhány szóval jellemezd magad (korod, neved esetleg, meg hogy mióta játszol). Ettől nem fog függeni a bejutás a factionbe, csupán egy előzetes ismerkedés-féle. :) A Faction elég aktív, és barátságosak a tagok, nem kell félni tőlük. :D
PW International
Heaven's Tear
Karaktereim:
HUN_Loui$ Livon HUN_Louis Raviron
magyar klán HunArmed (nem vagyok benne)
HunAngels, régen jó klán volt, fő tagok leléptek belőle, nem ismerek már senkit...
nem érdemes magyar klánokat létrehozni, sosem lesz meg az az összetartás ami egy klánhoz szükséges... ilyenek vagyunk mi magyarok, én is inkább angol klánokban vagyok. Megbízhatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!