Segítséget kérnék elszerteném kezdeni a Half-Life sorozatot?
Elszeretném kezdeni a Half-Life sorozatot végigjátszani melyikkel kezdjem és milyen sorrendben csináljam:
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life Source
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life Opposing Force
Half-Life Blue Shift
Ha van amit kihagytam akkor azt írjátok bele léci!!
Ha van valami Grafikai Patch amivel szebb lehet a játék akkor azt is írjátok le de ez nem annyira fontos!!
Amúgy már az első részt elkezdtem!
Tulajdonkeppen 2 jatek van, Half Life es Half Life 2. Az Op Force es a Blue Shift a HL1 kiegeszitoi. Az Ep1 es Ep2 a HL2 kiegeszitoi.
A Source az tulajdonkeppen a HL1-es, amit port-oltak a HL2-es motorjara. Tehat ne a "sima" HL1-et jatszd, mert mai szemmel nezve nagyon szar a grafikaja, hanem a Source engine-est (Black Mesa).
Teljesen mindegy hogy a sima HL1-et játszod vagy a Source modosat, mert csak a grafika a különbség. Én javaslom hogy játszd az eredetit, mert úgy érzed át igazán hogy milyen is volt akkoriban ez az egész. A grafika nem minden. :) De ez tényleg a te döntésed.
Lényegében játszd így :
HL1
HL Blue Shift (kihagyható ha nem akarod)
HL Opposing Force (kihagyható ha nem akarod)
HL 2
Episode one
Episode Two
A lost coast meg lényegében egy tech demo.
A Half life és a Half life: Source gyakorlatilag ugyanaz a játék. Az egyik a Source motort használja, de ránézésre nincs nagy különbség.
A Black Mesa a Half life valóban modernizált, helyenként megváltoztatott változata a Source motorra, amit egy független csapat fejlesztett, de még nincs kész.
A Lost Coast egy pálya, ami kimaradt a Half life 2-ből. Az Episode 1 és 2 pedig a Half life 2 folytatásai, önálló, de rövidebb játékok.
A Blue shift és az Opposing force a Half life eseményeit párhuzamosan, egy másik szereplő szemszögéből mutatják be. Nem szükségesek, hogy megértsd a Half life 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!