Olyan TF 2-sök segítségét kérném, akik a WOBRE nevű szervereken játszanak. Hogyan lehetek VIP?
Figyelt kérdés
Néztem a steam csoportjukat, az intrnetes oldalukat, de semmi segítség. Játėk közben meg nem akarom az adminokat ilyen kérdésekkel zavarni, mert gondolom hogy már rengeteg hasonló kérdést kaptak és már elegük van belőlük.2015. aug. 25. 18:00
1/2 Gergovics válasza:
Szerintem próbáld meg megkérdezni, abból nagy baj nem lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma magkérdeztem, és hál' istennek elmondta. Mázli hogy jófej volt az admin. Csak a rangosabb játékosok gibus-oztak le a sárga földig, idézem:still more gibus than twilight
2015. aug. 26. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!