Melyik a jobb GTA san andreas vagy GTA 5?
Most igy a GTA5 után melyiket találjátok jobbnak?
most a grafikát ne nézük!
Fuu nem tudok dönteni.
Talán az V jobb, de nehéz dönteni, mert ha úgy nézem akkor az Sa.
Csak jönne már a Story DLC.
Na meg a VI, ami Vice Cityben fog játszódni :)
"Na meg a VI, ami Vice Cityben fog játszódni :)"
Ezt te honnan szedted? Még ki se szivárgott semmi az új GTA-ról...
A GTA SA, mert több száz órám van benne (dobozosan, illetve digitális is megvettem) és rengeteg szép emlék fűződik hozzá. Emlékszem amikor még 2005-ben elindítottam először, majd szép aprólékosan megismertem a játékot. Nagyon lassan haladtam, mindig volt egy új apróság, egy új érdekesség ami lekötött. Volt, hogy küldiket se csináltam csak mentem, talán ezért tartott 1-1,5 évig a végigjátszás, de még ezek után sem untam meg, a GTA IV megjelenéséig is szinte minden nap előkerült. Tehát bátran mondhatom, hogy az egyik kedvenc játékom, a másik pedig a sokak által szidott GTa IV, mert azzal is 100%-ban ugyan ez volt a helyzet.
A GTA V pedig a nagy várakozás után csalódás lett. Eddig 260 órám van benne ami biztos nő, de mindig valami olyat találok ami bosszant. Elmúlt az újdonság varázsa és előjönnek a problémák és hibák, amikből rengeteg van. Például, lehetetlen, hogy a GTA V single módjába annyi időt órát pakoljak bele, mint a többi részébe, nem tudom miért, de nem köt annyira le. Az Online meg jó, csak aig van benne tartalom, a R* meg b*szik bővíteni így a 180-200 óra után pihenőre küldtem az Online-t. Ráadásul negatívum az is, hogy a V többjátékos részében nem lehet egy jót bohóckodni, az IV multiját sokszor jobban élveztem, néha a kevesebb több talán. Jó lenne a V-be is egy lyan mód, ami nem ilyen pénzhajhász...
Mindenképpen a San Andreas. Eddig ugyan csak egyszer vittem ki (majd még kijátszom újra valamikor), de meg nem tudnám számolni azt a sok órát, amit csak úgy hülyüléssel töltöttem (úgy, hogy nem volt mentés, csak cheatelés ezerrel :D), meg MTA és SAMP is sok örömet okozott. Egyszerűen a kedvenc játékom az SA, a hangulata és a sokszínűsége miatt. A küldetések is jók (persze a sztori nem túl komoly), de nem un rá az ember, az biztos. A grafika pedig szerintem illik mindkét játék hangulatához.
Mindkét játék megvan dobozosan, eredetiben. A GTAV is egy nagyon jó játék, külön tetszett a 3 teljesen különböző személyiségű karakter (akarva, akaratlanul CJ-t kerestem Franklinben). A grafika nagyon szép. De a történet nem lett túl acélos, inkább csak az a egyszer végigjátszós. De a GTA Online nagyon jó lett, 100+ órám van benne, még mindig rengeteg dologra gyűjtök benne és a Heistek is élvezetesek. Szóval a GTAV inkább a multira lett kihegyezve.
Mindezek után is a San Andreast tartom a GTA sorozat legjobbjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!