Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben az AMX M4...

World of Tanks-ben az AMX M4 45 ugyanazt a löveget kapta meg mint az ARL 44. Szerintem ez vicc. Ami jó volt tier VI-ban, az tier VII-ben. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 29. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Releváns tapasztalatról annyit, hogy én is bőven 100 csata felett vagyok az AMX M4-el és személy szerint nekem nem okozott problémát ha egy IS-t KV-3-at meg T29-et(jó ennek a tornya más tészta) kellet átlőni akár szemből is, de még a magasabb szintű harckocsik átlövése sem nagy kunszt. Arany lőszerhez nagyon ritkán kellet nyúlnom. Szóval nekem a tech tree-ben lévő adatok ennél a tanknál rendben voltak legalábbis ami a löveget illeti. Az persze, hogy nem megy ezzel, hogy egyszer kinézek én lövök aztán jön az ellenség és az lő mert az alfa sebzése viszonylag kicsi(bár bőven elég). De mint írtam ez a tank nem a klasszik nehéz tankos harcmodorra való mint az IS-esek meg a T29, hogy egymás arcába állunk. De ez nagyon játékosfüggő, hogy ki melyik tankkal, hogy tud játszani.
2015. okt. 1. 21:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Félreértettél.

Amikor azt írtam, hogy állítsuk szembe az IS-sel, KV-3-mal, T29-el, akkor nem arra gondoltam, hogy belövi-e őket, hanem arra, hogyha szemtől szembe találkoznak, akkor mi lesz a kimenetele.

De ha már az átütésről is beszéltünk, akkor elmondom, hogy szerintem nem olyan egyszerű egy IS-t, KV-3-at átütni vele. Jó, megvan mindennek a gyenge pontja, de azért nem megy olyan simán, mint ahogy leírtad. A T29 egy fokkal gyengébb, de beszélhetnénk a BP-ről is, az is 7-es heavy.

2015. okt. 1. 22:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom most milyen mert én utoljára kb másfél éve játszhattam vele utoljára mert a francia nehéz ágat az első között fejlesztettem ki. Akkor simán át lehetett lőni őket. Csak nagyon extrém fokokban volt velük gond. Jó nem mondom, hogy mind bement, de 10-ből 8 biztosan átment legalábbis akkor az én tapasztalatom szerint. Lehet most már nem így van ezt nem tudom.

Szemtől szembeni kimenetel nagyon sok mindentől függ leginkább a játékos tudásától, sebzéstől, átütéstől, páncéltól meg szerencsétől...stbstb. Nyilván közelharcban nem szerencsés egy T29-el vagy KV-3-al összeakaszkodni vele, de közepes vagy nagyobb távon azért meg lehet szorongani őket. A Fekete Herceggel meg vigyázni kell mert betonkemény. Talán 2 hónapja, hogy kihúztam azt a tankot és tapasztalatom szerint nagyon troll páncélja van mert olyan lepattanókat generál mint a franc. Viszont aki tudja, hogy hol kell lőni az röhögve fogja belőni arany nélkül is. Személy szerint sokkal jobban páncélozottnak tartom mint az IS-t vagy a KV-3-at. Viszont a lövege miatt azért nem egészen olyan stílusú mint a szovjet társai.

Visszatérve az AMX-re. Nyilván mindenkinek más a tapasztalata. Én anno szerettem nem volt vele gondom. Hibái voltak/vannak/lesznek és ezzel meg kell tanulni együtt játszani. Valakinek meg nem jön be.

2015. okt. 1. 23:25
 24/26 Object 416 ***** válasza:

Az Is-hez szolva:

A Kv-1s nek is már egy sokat sebző ,nagy átütésü,lassan töltődő lövege van,de ez fokozatosan növegszik.Nő a sebzés és az átütőerő és az ujratöltési idő is.Ez egészen az IS-7 ig így megy.(kaphatott volna szerintem az IS-7 egy picit erősebb löveget)Szerintem nincs azzal semmi baj ha egyel nagyobb tierbe ugyanaz vagy hasonló löveg kerül fel.

2016. jan. 7. 00:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Már rég megvan az AMX 50 100.

Tapasztalataim:

Eleinte számomra elég kellemetlen volt, hogy minden egyes sorozatban leadott lövés után a célzókör teljes méretűre nőtt, és újból meg kellett várnom azt a 2-3 másodperc célzási időt. Viszont így néhány száz csata után megnézve a statisztikában a találati arányomat 75%, tehát nem rossz. Sebzése kimondottan jó, átütése hagy maga után némi kívánnivalót, de nem rossz, az 1200 sebzés/csata nem nem lehetetlen cél vele (persze több 100 csata után). A függőleges lövegkitéríthetősége nem rossz, nem is kiemelkedő=átlagos.

A mobilitása nehéz tank létére kitűnő, de ennek megvan a maga hátulütője: páncélzata kb. olyan mint a papír. Tényleg bármi lő rám, az átlő. Ez egy nehéz tankkal elég idegesítő, de ha már itt tartunk akkor a játékstílusa, amit érdemes vele játszani teljesen eltér a standard heavyktől. Nem az első sorban kell vele az áldást osztani, hanem a háttérből, amitől kicsit olyan támogató tank feelingje lesz az embernek, de a közepes tankok harcmodora sem áll messze tőle.

2016. jan. 7. 20:25
 26/26 Object 416 ***** válasza:
Egyébként a T-34 és az A-43 is ugyan azt a löveget kapta.
2016. jan. 17. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!