World of Tanks-ben az AMX M4 45 ugyanazt a löveget kapta meg mint az ARL 44. Szerintem ez vicc. Ami jó volt tier VI-ban, az tier VII-ben. Nektek mi a véleményetek?
Félreértettél.
Amikor azt írtam, hogy állítsuk szembe az IS-sel, KV-3-mal, T29-el, akkor nem arra gondoltam, hogy belövi-e őket, hanem arra, hogyha szemtől szembe találkoznak, akkor mi lesz a kimenetele.
De ha már az átütésről is beszéltünk, akkor elmondom, hogy szerintem nem olyan egyszerű egy IS-t, KV-3-at átütni vele. Jó, megvan mindennek a gyenge pontja, de azért nem megy olyan simán, mint ahogy leírtad. A T29 egy fokkal gyengébb, de beszélhetnénk a BP-ről is, az is 7-es heavy.
Azt nem tudom most milyen mert én utoljára kb másfél éve játszhattam vele utoljára mert a francia nehéz ágat az első között fejlesztettem ki. Akkor simán át lehetett lőni őket. Csak nagyon extrém fokokban volt velük gond. Jó nem mondom, hogy mind bement, de 10-ből 8 biztosan átment legalábbis akkor az én tapasztalatom szerint. Lehet most már nem így van ezt nem tudom.
Szemtől szembeni kimenetel nagyon sok mindentől függ leginkább a játékos tudásától, sebzéstől, átütéstől, páncéltól meg szerencsétől...stbstb. Nyilván közelharcban nem szerencsés egy T29-el vagy KV-3-al összeakaszkodni vele, de közepes vagy nagyobb távon azért meg lehet szorongani őket. A Fekete Herceggel meg vigyázni kell mert betonkemény. Talán 2 hónapja, hogy kihúztam azt a tankot és tapasztalatom szerint nagyon troll páncélja van mert olyan lepattanókat generál mint a franc. Viszont aki tudja, hogy hol kell lőni az röhögve fogja belőni arany nélkül is. Személy szerint sokkal jobban páncélozottnak tartom mint az IS-t vagy a KV-3-at. Viszont a lövege miatt azért nem egészen olyan stílusú mint a szovjet társai.
Visszatérve az AMX-re. Nyilván mindenkinek más a tapasztalata. Én anno szerettem nem volt vele gondom. Hibái voltak/vannak/lesznek és ezzel meg kell tanulni együtt játszani. Valakinek meg nem jön be.
Az Is-hez szolva:
A Kv-1s nek is már egy sokat sebző ,nagy átütésü,lassan töltődő lövege van,de ez fokozatosan növegszik.Nő a sebzés és az átütőerő és az ujratöltési idő is.Ez egészen az IS-7 ig így megy.(kaphatott volna szerintem az IS-7 egy picit erősebb löveget)Szerintem nincs azzal semmi baj ha egyel nagyobb tierbe ugyanaz vagy hasonló löveg kerül fel.
Már rég megvan az AMX 50 100.
Tapasztalataim:
Eleinte számomra elég kellemetlen volt, hogy minden egyes sorozatban leadott lövés után a célzókör teljes méretűre nőtt, és újból meg kellett várnom azt a 2-3 másodperc célzási időt. Viszont így néhány száz csata után megnézve a statisztikában a találati arányomat 75%, tehát nem rossz. Sebzése kimondottan jó, átütése hagy maga után némi kívánnivalót, de nem rossz, az 1200 sebzés/csata nem nem lehetetlen cél vele (persze több 100 csata után). A függőleges lövegkitéríthetősége nem rossz, nem is kiemelkedő=átlagos.
A mobilitása nehéz tank létére kitűnő, de ennek megvan a maga hátulütője: páncélzata kb. olyan mint a papír. Tényleg bármi lő rám, az átlő. Ez egy nehéz tankkal elég idegesítő, de ha már itt tartunk akkor a játékstílusa, amit érdemes vele játszani teljesen eltér a standard heavyktől. Nem az első sorban kell vele az áldást osztani, hanem a háttérből, amitől kicsit olyan támogató tank feelingje lesz az embernek, de a közepes tankok harcmodora sem áll messze tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!