Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben az AMX M4...

World of Tanks-ben az AMX M4 45 ugyanazt a löveget kapta meg mint az ARL 44. Szerintem ez vicc. Ami jó volt tier VI-ban, az tier VII-ben. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 29. 12:30
1 2 3
 11/26 Vida Sándor ***** válasza:
100%

Igen, a páncélzat gyenge. De ez egy "támogató" tank, nem a fő vonalban kell vele harcolni. Ha mégis oda kerülsz, ki kell használni a gyorsaságát. Célzás gyorsító nem árt rá.

Azon felül elég könnyen lepattannak a lövedékei, jól kell célt választani. kiugrasz, hatos sorozat, aztán tűnés tölteni.

Ha mégis elkapnak töltés közben, na hát az pech, kb 50 másodperc. garantáltan szétszednek, és tehetetlenül nézed.

2015. aug. 31. 17:43
 12/26 Vida Sándor ***** válasza:

Favorit: Matilda

Kis kedvenc: vk 3600 H, nagyobb, Tigris I, még nagyobb, Tigris II

Amx 50-100, amx 12t

IS3

2015. aug. 31. 18:36
 13/26 Vida Sándor ***** válasza:

Egy menet vele, top gun lettem.

https://www.youtube.com/watch?v=K_-vGZP1u3Y

2015. aug. 31. 19:02
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, hogy hogyan kell játszani a franciák VIII-as heavy üdvöskéjével. Soha nem volt még VIII-as szintű táras tankom. Ha van még valami fontos az ajánlott játékstílusával kapcsolatban, akkor kérlek írd meg.

Egyébként kemény menet volt az AMX 50 100-zal, grat!

2015. aug. 31. 23:31
 15/26 Vida Sándor ***** válasza:
Talán még annyi, hogy ha épp nincs ellenfél a közelben, vagy mozogsz valahova és csak két - három lőszer van a tárban, érdemes újratárazni, hogy ha harcba keveredsz, legyen mivel lőni.
2015. szept. 1. 05:09
 16/26 A kérdező kommentje:

Ok, értem, de azzal nem vagyok tisztában, hogy ha újratárazok, akkor a csata végén ki kell-e fizetni a tárban lévő felhasználatlan golyókat, vagy nyugodtan lehet mindig újratárazni, ha van rá lehetőség?

Bocs, ezt lehet, hogy nem teljesen egyértelműen írtam, megpróbálom még egyszer:

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy, ha újratárazunk, akkor azokat a golyókat kilövöttnek veszi-e, amik még benne voltak a tárban (pl. a 6-ból kilövünk 3-at, és úgy újratárazunk)?

2015. szept. 1. 17:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Azok ott maradnak a tankban
2015. szept. 1. 21:18
 18/26 Vida Sándor ***** válasza:
Úgy van, nem tekinti ki lőttnek. Vagyis nem kell kifizetni.
2015. szept. 2. 05:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha a 90mm-es DCA 45-öt nézzük akkor szerintem inkább úgy kéne nézni, hogy az ARL kapta meg az AMX lövegét. Azért egy alaplőszerrel 212-es átütésű löveg 7-es szinten is elég ütős nem, hogy 6-oson. És akkor még a 259-es aranylőszerről nem is beszéltünk. Én régebben végigmentem azon az ágon és nem volt bajom az M4-es AMX-el. Hátránya, hogy nem valami gyors és papír, de pl a német ágon a Tigris is ilyen ami a 7-es szint egyik ha nem a legjobb nehéz tankja. Annak és az AMX-nek is brutál jó átütésű lövege van és mivel a páncéljukat viszonylag egyszerű átlőni így inkább a második vonalban lévő mesterlövésztanknak alkalmasak. Szóval nem baj, hogy ezt a löveget kapta szerintem mert bőven megfelelő. De ha nem is jön be az AMX 50 100 mindenért kárpótol majd! ;)
2015. okt. 1. 16:04
 20/26 A kérdező kommentje:

#19:

Azt nem kérdőjelezem meg, hogy tier 6-ban, az ARL 44-en milyen a löveg, véleményem szerint az egyik legjobb 6-os nehéz tank, de ezt már a kérdésemben tisztáztam.

Végül is fel lehet fogni úgy is, ahogy te mondtad, tehát hogy az ARL 44 örökölte a löveget az AMX M4 45-től. Ezzel még talán egyet is értek, de azzal nem, hogy azt írtad, idézem "Azért egy alaplőszerrel 212-es átütésű löveg 7-es szinten is elég ütős". Az adatok alapján tényleg ez a legjobb átütésű 7-es tierű nehéz tank, de állítsuk szembe pl. az IS-sel, KV-3-mal vagy akár a T29-el. Papíron mind gyengébb, de lássuk be nem sokat érnek azok az adatok, amelyek a Tech Tree-ből elérhetőek. A releváns tapasztalatokat akkor szerezhetjük meg, ha kipróbáljuk a tankokat és legalább 100 vagy annál több csatát játszunk velük. Én a felsoroltakból minddel játszottam és szerintem az kb. mindent elárul, hogy csak az AMX M4 45-tel van 1000 alatt az átlagsebzésem...

És végül azzal egyetértek, hogy az AMX 50 100 kárpótol majd. Nincs még meg, de remélem meg fogja ütni azt a szintet, amit elvárok tőle.

2015. okt. 1. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!