World of Tanks-ben az AMX M4 45 ugyanazt a löveget kapta meg mint az ARL 44. Szerintem ez vicc. Ami jó volt tier VI-ban, az tier VII-ben. Nektek mi a véleményetek?
Igen, a páncélzat gyenge. De ez egy "támogató" tank, nem a fő vonalban kell vele harcolni. Ha mégis oda kerülsz, ki kell használni a gyorsaságát. Célzás gyorsító nem árt rá.
Azon felül elég könnyen lepattannak a lövedékei, jól kell célt választani. kiugrasz, hatos sorozat, aztán tűnés tölteni.
Ha mégis elkapnak töltés közben, na hát az pech, kb 50 másodperc. garantáltan szétszednek, és tehetetlenül nézed.
Favorit: Matilda
Kis kedvenc: vk 3600 H, nagyobb, Tigris I, még nagyobb, Tigris II
Amx 50-100, amx 12t
IS3
Köszi a tippeket, hogy hogyan kell játszani a franciák VIII-as heavy üdvöskéjével. Soha nem volt még VIII-as szintű táras tankom. Ha van még valami fontos az ajánlott játékstílusával kapcsolatban, akkor kérlek írd meg.
Egyébként kemény menet volt az AMX 50 100-zal, grat!
Ok, értem, de azzal nem vagyok tisztában, hogy ha újratárazok, akkor a csata végén ki kell-e fizetni a tárban lévő felhasználatlan golyókat, vagy nyugodtan lehet mindig újratárazni, ha van rá lehetőség?
Bocs, ezt lehet, hogy nem teljesen egyértelműen írtam, megpróbálom még egyszer:
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy, ha újratárazunk, akkor azokat a golyókat kilövöttnek veszi-e, amik még benne voltak a tárban (pl. a 6-ból kilövünk 3-at, és úgy újratárazunk)?
#19:
Azt nem kérdőjelezem meg, hogy tier 6-ban, az ARL 44-en milyen a löveg, véleményem szerint az egyik legjobb 6-os nehéz tank, de ezt már a kérdésemben tisztáztam.
Végül is fel lehet fogni úgy is, ahogy te mondtad, tehát hogy az ARL 44 örökölte a löveget az AMX M4 45-től. Ezzel még talán egyet is értek, de azzal nem, hogy azt írtad, idézem "Azért egy alaplőszerrel 212-es átütésű löveg 7-es szinten is elég ütős". Az adatok alapján tényleg ez a legjobb átütésű 7-es tierű nehéz tank, de állítsuk szembe pl. az IS-sel, KV-3-mal vagy akár a T29-el. Papíron mind gyengébb, de lássuk be nem sokat érnek azok az adatok, amelyek a Tech Tree-ből elérhetőek. A releváns tapasztalatokat akkor szerezhetjük meg, ha kipróbáljuk a tankokat és legalább 100 vagy annál több csatát játszunk velük. Én a felsoroltakból minddel játszottam és szerintem az kb. mindent elárul, hogy csak az AMX M4 45-tel van 1000 alatt az átlagsebzésem...
És végül azzal egyetértek, hogy az AMX 50 100 kárpótol majd. Nincs még meg, de remélem meg fogja ütni azt a szintet, amit elvárok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!