Hogyan valósítsam meg az álmom? (15/F)
Figyelt kérdés
Már régóta arra vágyom , hogy a GTA 5-el játszodjak , de kiderült , hogy a drága számítógépem gyenge hozzá és egy xbox 360-asra gyűjtenék , de drága , nem számít hogyan , akár használt , akár új csak tudjam problémamentesen játszani a GTA 5-öt , a nyáron is 1 hónapot dolgoztam , de táborra ment el , xboxra már nem futotta , megérte a 2 tábor de akkor is , olyan szerencsétlen helyzetbe vagyok ... szerintetek mit tegyek , hogyan gyűjtsek rá , egy malacpersely segítene ? :)))2015. aug. 26. 21:45
11/13 A kérdező kommentje:
Előttem az élet-fogok én méég GTA 5-özniii :3
2015. aug. 26. 23:37
12/13 anonim válasza:
Helyes felfogás. :) Akkor egész az ember, ha nincs meg mindene.
Nekem az álmom egy jó gép volt, meg is vettem nehéz munka árán, és jelenleg nem tudok mivel játszani, mert semmi nem érdekel.
13/13 A kérdező kommentje:
ez legtöbbször úgy szokott lenni , de nem csak számítógépnél :)
Pláne biciklinél , mikor az ember megveszi , lehet nem használja annyit mert nincs kedve mozogni(egyedül...)de azért köszi a válaszokat
2015. aug. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!