Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik ilyen játék? Egy...

Létezik ilyen játék? Egy álmom válna valóra.

Figyelt kérdés

Autób*zi vagyok. Nem kicsit, nagyon.

Olyan játékról álmodozok, ahol olyan igényesek és sokszínűek az autók, mint a Forza 4-be, és olyan igényes pálya van mint a GTA 4-ben

És szempont az is, hogy REÁLIS legyen, tehát az NFS-ek kilőve

Eszméletlen lenne egy olyan játék, ahol szép, élethű Corvettekkel, 458 Italiákkal lehetne nagyvárosi, országúti,autópályai utakon gyorsulni, kanyarogni

TDU 2-t ne mondjátok, borzalmas a fizika a játékban, és az autóhangok is leginkább egy bedugult porszívóra emlékeztetnek

2012. szept. 29. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Ezennel ha még nem ismered valóra vált az álmod nagyjából:

Saints throw: The Third

videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=Z8dertMjXbE&feature=fvwrel

Ha elég erős hozzá a géped kicsit feljebb tólod a grafikáját véged lesz olyan szép :)

2012. szept. 29. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Az előző akkora égbekiáltó zöldséget írt, hogy jujj... A Saint's Row mint REÁLIS? Az tényleg reális, mikor 2 méteres lila dildóval vered szét az emberek fejét :D! Az SR kifejezetten egy olyan játék, ami az ökörködésre lett kitalálva, arra viszont elég jó.

Ja, és hogy ne csak OFF legyen:

A Forza Horizon mostanában fog kijönni. Ez sem pont ilyen, de nem áll tőle olyan messze.

2012. szept. 29. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

igenám , csak tudtommal a forza horinomban nem lesz belső nézet

2012. szept. 29. 10:01
 4/7 A kérdező kommentje:
ja, és sajnos a saints row-ban nincsenek licenszelt autók:(
2012. szept. 29. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor bocs de ahhogy adtam válaszom az nekem úgy igaz ha feltolod a grafikáját, és lehet k@rva szép kocsikat belerakni!
2012. okt. 1. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Valóra vált álom! A Forza Horizonban van belső nézet, és az autók, a hangok, a táj, az utak is gyönyörűek!
2012. okt. 26. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuper :). Engem is nagyon érdekel a játék amúgy.
2012. okt. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!