Mennyit játszol egy nap?
Figyelt kérdés
Írd oda légyszi a korod és hogy konzol vagy pc.2012. szept. 29. 08:22
1/15 anonim válasza:
0 órát.
Néha előveszem a számítógépen a régi SuperMariót, meg az efféle Nintendós játékokat, vagy az Age of Empire-t, de nem sűrűn. (:
L/17
2/15 anonim válasza:
Ha van mivel, akkor sokat, amúgy megvagyok nélküle is (ez sajnos nem igaz az internetre :( ). Ha nekilendülök 6 óra simán, bár nem egyhuzamban. (konzol)
3/15 anonim válasza:
4 órát, hétvégén néha 6 órát is haverokkal
PC
16/F
4/15 anonim válasza:
én 4:25-től 23:30-ig hétvégén. Hétköznap 13:00-tól 21:15-ig
Ha itthon maradok Hugom óvodában, Bátyám Iskolában, Meg a Nővérem is Iskolában, akkor én itthon vagyok betegség miatt de ha már nem vagyok annyira beteg egésznap gépezek.
6/15 anonim válasza:
38-éves vagyok ha van időm akkor 5-8 órát játszom konzolon (Xbox360,PS3).
7/15 anonim válasza:
16/F
És 5-6 óra hétköznap(pénteken van 7 is) hétvégén meg kb. ugyanennyi,de sokat netezek pl. mindennap megnézem itt GYK-n a Játékok kategória első 3 oldalát,meg napiszarra is felmegyek röhögni egyet + fél óra facebook,10 perc twitteren,meg 80 YouTube csatornára vagyok subolva
8/15 anonim válasza:
13 Éves vagyok és napi 15 órát pc-n
9/15 anonim válasza:
Napi 15? Nem sok az egy kicsit? Avagy, nem k.urva sok az? Nem akarok én itt "nevelősdit" játszani, de azért a 15 óra már tényleg sok, nekem már a 8-nál is ég a pofám, hogy "ba.zmeg, kicsit sok időt játszottam el, nem?".
10/15 anonim válasza:
15 óra? Minden nap? És mikor tanulsz,alszol? xD Az konkrét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!