Játszol a Sims 2-vel? Ha igen, hogyan?
Saját szomszédsággal vagy egy alappal játszol?
Saját Simeket készítesz? Töltesz le cuccokat? Hány, és milyen kiegészítőid vannak? Használsz csalásokat?
Az meg fiús :D
De amúgy-és ezt most csak úgy írom-nem vagyok b*zi mert lány vagyok :D
Nem olyan csajos, mert embereket irányítani nem csak a lányok szeretnek szerintem :)
De neked ez a véleményed. Köszi a választ mindkettőtöknek :)
Én is játszottam rajta egészen addig ameddig meg nem jelent a 3. része!!
Saját simekkel,de volt amikor a játékban lévő simekkel játszottam,mindig egy már meglévő szomszédságon!! Nem csaltam soha ja és az összes kiegészítő megvan
A sims2 minden kiegészítővel fent van a gépemen, bár mostmár nem játszok vele. Mindig úgy csináltam hogy kiválasztottam egy szomszédságot, abból az embereket töröltem és csináltam helyettük nekem tetszőket. Tehát minden házban ilyen rockerek, punkok, goth, emo meg hasonló emberkék laktak. Persze, több ezer cucc volt hozzá letöltve, főként hajak, ruhák.
Sokszor építettem házakat is, legfőképpen ilyen óriási sötét hangulatú kastélyokat. Ehhez kellett csaláskód hogy meg lehessen rendesen építeni, de máshoz nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!