Hogyan valósítsam meg az álmom? (15/F)
Figyelt kérdés
Már régóta arra vágyom , hogy a GTA 5-el játszodjak , de kiderült , hogy a drága számítógépem gyenge hozzá és egy xbox 360-asra gyűjtenék , de drága , nem számít hogyan , akár használt , akár új csak tudjam problémamentesen játszani a GTA 5-öt , a nyáron is 1 hónapot dolgoztam , de táborra ment el , xboxra már nem futotta , megérte a 2 tábor de akkor is , olyan szerencsétlen helyzetbe vagyok ... szerintetek mit tegyek , hogyan gyűjtsek rá , egy malacpersely segítene ? :)))2015. aug. 26. 21:45
1/13 anonim válasza:
Középsulis vagy? Nem kapsz ott ösztöndíjat? A malacpersely egyébként nem rossz ötlet, ha kapsz zsebpénzt, akkor azt ne költsd el, hanem gyűjtögesd. Vagy beszéld meg szüleiddel, ha úgy álltok, hogy meg tudjátok venni, akkor vegyetek egy Xbox 360-t. Nem olyan drága már 50-60 ezer forint újonnan is. Ahhoz képest, hogy egy jó laptop, vagy számítógép több százezer forint, ez nem nagy pénz érte.
2/13 anonim válasza:
Hat en pl. 36ezerert adtam el hasznaltan a slim 250gb 360-am. Szerintem ennyi korul sikerulhet venned egyet, ha nem fontos hogy uj legyen. :)
3/13 anonim válasza:
Ha úgy álltok akkor mond szüleidnek hogy vagy szülinapra kéred vagy karácsonyra.
Esetleg ha lenne valami ismerősök olyan akinek vagy a gépedhez van alkatrésze vagy pedig van neki xbox360-ja eladó akkor megtudnád vele beszélni hogy, mennyiért adja.
4/13 anonim válasza:
Kérdés:
Letudod írni a géped? :) Őszintén remélem hogy nem értetek hozzá, és valójában vinné a gép, csak esetleg valami driver hiányzik, vagy ilyesmi.
7/13 anonim válasza:
Ugyanolyan géped van, mint nekem a másodlagos gépem.. csak egy fokkal jobb a videókártyám.
Ezzel sajnos valóban nem lehet GTA 5-özni.
Kell az új gép, vagy konzol.
8/13 A kérdező kommentje:
tudom :(((
2015. aug. 26. 23:36
9/13 A kérdező kommentje:
de azért köszi :** :))
2015. aug. 26. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!