Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek lenne rá igény?...

Szerintetek lenne rá igény? (MMORPGFPS)

Figyelt kérdés

Olyan játékot tervezek amiben egy katona életét élhetjük át az egész 1 és második vh-ban.

Az összes megtörtént csatát lejátszahtnánk és mindenki tartozhatna egy birodalomhoz(tengelyhatalmak.. stb.)

Kiválaszthatná,hogy hol kezd szolgálatba,kiképzések,hogy mehessen és minden év végén az egyik hatalom nyerne és ezzel bónusz dolgokat kapnának(nem az az oldal nyer amelyik igazából is nyert)Esetleg lehetne több része is a modern kori csatákról.

A katonánkat testre szabhatnánk,elmehetnénk tankvezetőnek stb.

Véleményketek kérek :D

2015. aug. 23. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Öcsémnek nagyon tetszene, én inkább az elvontabb mitikus lényes dolgokat szeretem ilyen téren. De az mmo révén a nagy csaták mind játékosokból lennének, vagy hogy lenne ez e része?
2015. aug. 23. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,minden egyes katona játékos lenne akik egy oldalon harcolhatnak.
2015. aug. 23. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Izgi:D Epic csatákat lehetne összehozni. Lehet, hogy még én is kipróbálnám;D
2015. aug. 23. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem elég jó lenne :d

Csak a borderlands-t ismerem mmorpgfps kategóriában.

2015. aug. 23. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Lenne rá. :) Én is gondolkodtam hasonlón, csak egy kicsit másként. :) Egy teljes egészében lemodelezett, szabadon bejárható és rombolható Európát járhatnánk be és
2015. aug. 23. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Véletlen elküldtem :D.

...és válazthatnánk ott is oldalt, akár még civilek is lehetnénk vagy ellenállók.

Lennének küldetéssorozatok is és a vezetőket pl Hitler, Sztálin... a legjobban teljesítő játékosok kapnák meg 1 hétre és bármilyen feladatot hadjáratot indíthatnának. Az igazán epic csaták kedvéért lennének npc-k is. És ha meghal a karakterünk újjat kell indítani. És a játék 6 évet ölelne fel a végén az egyik oldal győzne.

2015. aug. 23. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Valami olyasmi játékmenettel, mint a Planetside 2, szerintem jó lenne
2015. aug. 23. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdhetnék neki egy ilyennek? haha
2015. aug. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!