A minercraftban nekem miért nincsenek ilyenek?
Úgy értem, nekem ha jól tudom az 1.8-as van meg, de néztem róla videókat.
Nekem nincs se ilyen téglakocka, se nyúl a játékban, se vízben lévő titkos palota vagy mi, stb, tehát nekem csak az ilyen alap dolgok vannak benne.
Nincsenek titkos lávabarlangok vagy micsodák, stb, tehát csak az "eredeti" dolgok vannak benne.
Mást kell telepíteni, vagy valamit le kell tölteni hozzá?
Vagy valamit rosszul csináltam?
lenovo, az aztán a pontos név.
Ez az 1146 találat mind lenovo notebook. Nem dísznek írtam oda a pontos nevet. Lenovo IdeaPad G50-80 80E501SGHV, EZ pontos név. Amúgy rá is van matricázva az esetek 90%-ban a pontos név meg a notebookban lévő dolgok a jobb alsó sarokra, akkor látod ha felnyitod a monitort.
Lenovo laptop
Processzor: Intel (R) Core (TM) i5-3210M CPU @ 2.50 GHz
Oldalt lent a gépen: Lenovo intel inside CORE i5
Nem feltétlen kell használni a legujjabb minecraft verziót. én mac os x 10.10-en játszom, és míg 1.8.5 ben vann 200+fpsem, addig 1.8.8-ban van ~25.
Próbálj 1.8.5öt, és nagyon ajánlom a team extreme mc klienst használni. Nagyon megbíz6ó és ingyenes.
Nem tudok mit csinálni. Kipróbáltam az 1.8.5-öset, és a sima 1.8-asat is. mindegyik lefagyott, amikor elindítom az "world"-öt.
Building terrain, és ott kész, lefagy, és nem válaszol a program.
Ugyanígy lefagy, ha pl 1.6-osban a multiplayert próbálnám használni.
Akkor ez azt jelenti, hogy letehetek róla, mert a gépem egyszerűen nem bírja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!