A minercraftban nekem miért nincsenek ilyenek?
Úgy értem, nekem ha jól tudom az 1.8-as van meg, de néztem róla videókat.
Nekem nincs se ilyen téglakocka, se nyúl a játékban, se vízben lévő titkos palota vagy mi, stb, tehát nekem csak az ilyen alap dolgok vannak benne.
Nincsenek titkos lávabarlangok vagy micsodák, stb, tehát csak az "eredeti" dolgok vannak benne.
Mást kell telepíteni, vagy valamit le kell tölteni hozzá?
Vagy valamit rosszul csináltam?
Aha furcsa. Nekem 1.8.8-as van, és abban vannak nyulak meg téglakocka... Szerintem töltsed le ezt a launchert, erről teljesen jól megy a játék, és mindig frissül a legújabb verzióra. Miután telepítetted, fel fog ajánlani egy frissítést, ajánlott telepíteni.
Nem jó.
Laptopom vna, és valamiért amikor elindítom, lefagy, és nem válaszol.
erre van vmi megoldás? az 1.6-os simán megy
1.8as dolgokat keresel 1.6ban, mivel 1.8.8 fagy? az elég érdekes.
1.8 után vannak csak benne ezek a dolgok, tehát 1.6ban annyit keresed amennyit akarod, nem fogod megtalálni.
Próbálkozz Team Extreme-s verzióval, nálam jól megy és benne van minden.
Nem úgy értem.
Rákattintok, hogy az 1.8-as verziót szeretném használni, a frissítést is letöltöttem, és amikor kiírja, hogy "Creating buildings" tehát a töltőképernyő, ott lefagy, nem válaszol, és nem tudok mást csinálni, mint kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!