Az Agar. Io játékosai miért olyan bunkók?
Mintha a magyar közutakat látnám, majdnem az összes játékos úgy viselkedik, mint egy ostoba, béna, agresszív kezdő jogosítványos. Egyszerűen pofátlan, amit művelnek.
-rámtapadva üldöznek, pedig a büdös életben nem fog utolérni, s ezt ő is tudja
-ketten összeállnak, majd learatják az egész pályát
-pontosan látszik, hogyha felfal, beledöglik ő is, de csak azért is
A leginkább idegesítő jelenség az, ahogyan csapatokat alkotnak, melyeket aztán nem lehet legyőzni. Van külön "Teams" mód, miért engedik ezt FFA-ben?
igenytelen jatekhoz
igenytelen jatekosok .....
Az FFA (Free for all) szabad játék mód tehát nincsenek szabályok. Rá lehet keresni Googleban : "a fight, argument, or contest open to everyone and usu. without rules." -> harc, vita, vagy verseny amiben bárki részt vehet és általában szabályok nélküli. Agar io sem ír ki szabályokat FFA-ra vonatkozóan tehát lehet teamelni azaz csapatot alkotni(sajnos, engem is irritál)
A megoldás egy Deathmatch játékmód bevezetése lenne ahol szabály lenne hogy mindenki csak egyedül lehet de egy ilyen játéknál ez kivitelezhetetlen adminok nélkül mivel meg kell hogy tudd enni az ellenfelet és igy már a csapat létrehozásának feltétele is megvan. Az adminság kialakítása is necces és amilyen sok szerver van rengeteg kéne és ha úgy nézzük ez is munka, ki fpgja őket ezért fizetni? Senki. Sajnos be kell érzni ezzel ami van
Ez a játék az életről szól, a nagyobb, ügyesebb megeszi a másikat, ez történik az elővilág nagy részében. Kamikaze akciót nem igen láttam, valószínű, hogy csak kezdők bénázása az egész.
A csapatmunka pedig nagyon okos húzás, az evolúció kezdetén is azok a sejtek voltak sikeresek, amelyek együtt tudtak maradni, és úgy érvényesültek.
Ha annyira zavarnak a csapatok, akkor te is alkoss egyet valakivel, és úgy már egész könnyen bekerülsz a topba.
Én direkt kiírom a nevem mellé, hogy NO TEAM, mert szeretem a kihívásokat, és jól is játszok, ezért mindig egyedül játszok, bár néhányan így is szövetkezni akarnak velem. Nekem külön perverzitásom a csapatok legyőzése, bár nem könnyű feladat, az tény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!