Valaki segítene pár kérdésben a SeeMTA-n?
A légi/vízi járművekből milyenek vannak? Ki és hogyan juthat hozzá, milyen árban?
Ingatlanokat csak emberektől lehet venni? Olvastam, hogy lehet saját ingatlan/saját skin meg ilyenek, ezek mennyibe kerülnek? És ha simán veszek ingatlant/garázst, azt csak civiltől vehetem?
Ingatlanhoz/Garázshoz kapok kulcsot?
Eladni/Venni hogy lehet?
Valahol meg lehet nézni az összes parancsot?
Mit takar ez a venom tuning? Csak akkor lehet olyanom ha igazi pénzért veszek PP-t vagy ha alapból venonosat veszek valakitől?
Ha én magam akarok venom tuningot tenni valamibe, akkor azt csak igazi pénzből tehetem meg?
De mi is az a venom?
Ezek érdekelnének, meg még a való élethez hasonló dolgok, a pénz szerzést meg a frakciókat már kapisgálom, de még sokat kell tanulnom, hogy frakcióba legyek, mert majd illegálisba akarok.
Meg hogyan kell megállapítani, hogy milyen cuccok vannak a kocsiba téve? Milyen tuning?
És egy kocsi értékét?
Vagyis a biznisz is érdekel.
Ezek a komplikáltabb dolgok nekem túl magasak, szeretnék rendszert tenni az "életembe"
Tisztán szeretnék látni mindent.
Sokat megtanultam, de még mindig csak ott tartok, hogy bányászok, van egy F Astram, és ennyi.
És melyik az egész játékban a leggyorsabb kocsi?
Csak az a leggyorsabb amit PP-ért lehet venni?
Helikoptert is láttam ott, azt is csak PP-ért?
Köszi a választ!
Ja, elég drága.
Amúgy szerinted ha rabolok és az adminnak szólok, hogy jöjjön gyorsan nézzen rá, hogy mennyi pénz van az illetőnél, miért vágja rá hogy IC ügy, és kész?
IRL simán meg tudom számolni, hogy mennyije van, az a minimum lenne, hogy idetolja a képét és segítene az RP-ben.
Ideadja, mondjuk beír 12.564 Ft-ot és kész.
De muszáj egy admin, mert vagy annyi van nála, vagy ki tudja, lehet tele van pénzzel.
Mondd az adminnak, hogy rabolsz, és lehet hogy nem reális összeget ad az illető.
OOC is kérdezz rá a rabolt személytől, ott nem lehet hazudni ilyen esetben.
Értem, köszönöm a választ, jó ötlet.
Szerintem kötelessége az adminnak ezt megtenni, ha már csesznek betenni egy pénzmegnéző parancsot, vagy motozásnál azt is írja.
A másik pedig, hogy egy olyan kellene, mint az MMORPG-kbe, hogy jobb klikk az illetőre és kereskedik, így nem lennének átverések.
Szia,az előttem lévő tag nagyon jól leírta a kérdezteket. Az R8 a leggyorsabb,(402km\h a végsebessége fullosan),de ezt nem tudod sehol kihasználni. Olyan kocsit kell venni,ami neked is tetszik. Helikoptert tudol venni más játékosoktól,de ők általában nagyon drágan adják.
U.I.: ha mégis szeretnél,gazdag lenni akkor menj a Car Servicehez és ha megszedted magad akkor menj valamelyik illegális frakiba. (pirut,yakuza vagy orosz maffia legyen a választásod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!