Mit tegyek ha most lettem silver,de 3 at vesztettem egymás után,nem merek játszani,de kéne 1 win h legyen pontom és menne a try hard ugyan ugy mint B5 ből.tippek?
2015. aug. 14. 17:49
1/9 anonim válasza:
Ha szar vagy nem jutsz fel, ha jobb vagy akkor meg úgyis felkerülsz.
2015. aug. 14. 17:51
2/9 anonim válasza:
"Ha szar vagy nem jutsz fel, ha jobb vagy akkor meg úgyis felkerülsz."
Logikus... vagy nem?
Akár milyen jó vagy, nem a saját rangodat értéli a rendszer, mivel minden játékban van veled 4 ember, ha jók ha rosszak, azt hogy vesztetek vagy nyertek LP-t az nem egyénen múlik, hanem csapaton.
2015. aug. 14. 18:11
3/9 anonim válasza:
De ha jó vagy letudod hozni. Nem 1 meccset kell nézni hanem mondjuk 100 at. Nyertem meg nem egy meccset ahol a társaim a legbénább ellenség szintjét se hozták, mégis irányítottam őket és szétgyaláztuk az ellenséget. Kifogásokat lehet találni, de ha jobb vagy fel is fogsz kerülni.
(Egy volt diamondos, aki soloban került ki silver V ből)
2015. aug. 14. 19:46
4/9 anonim válasza:
Persze Solo carry, mert ugye akkor tudáskülömbségek vannak mintha egy világbajnok játszana átlagemberekkel. Bullshit please. Rohadtul csapatjáték, lehetsz 2500/0/0-ban ha kikaptok, ugyan úgy minuszt kapsz, nem rangsorolja hogy egyedül szarráverted az ellenfelet egyesével ha mint csapat kikaptatok.
2015. aug. 14. 19:59
5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én mindig nyerem a lanem stb,(top mid) nézzetek meg LOLKING.net en XperiaIESN Mid 30 game 27 v 28 win aszem.....top nagyon jól megy stb...csak hiába pingelek,nem jön senki.....nem focusálnak,csak futnak vissza...ha én nem pusholok akkor senki,ez a gond,sok a káromkodás,feeder stb....nem lehet semmit sem mondani ezeknek...
2015. aug. 14. 21:30
6/9 anonim válasza:
Kifogás. Minden bronzos, silver ezt mondja, hát de én nyerem a lanem. A meccset bukod, akkor miről is van szó? Nyilván nem lehet minden meccset lehozni, de ha nem hozod le, akkor nem is érdemled meg hogy feljebb juss.
2015. aug. 14. 21:35
7/9 A kérdező kommentje:
Ha csak arról szólna h TE magad hozd le,akkor 1v1 es kellene hogy legyen....Miről is beszélünk?
2015. aug. 14. 22:24
8/9 anonim válasza:
Az összes LoL-os, CS:GO-s ismerősöm a rangján kínlódik, de még egyikük sem tudta megmondani, miért olyan fontos egy szinttel feljebb lépniük, és miért van vége a világnak, ha veszítenek.
Ha nem mersz játszani a kedvenc játékoddal, akkor azonnal hagyd abba. Így semmi értelme az egésznek, ha nem az élvezet kedvéért játszol, hanem a rangért.
2015. aug. 14. 23:40
9/9 anonim válasza:
Jó régóta nem játszok, nem is érdekel, de a rendszer szar, rohadtul nem a skill számít. Barátom mondhatod hogy kifogás, de attól még a rendszer nem jogos. Nyerheted 10/10 a laned ha 10/10 kikapsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!