Technikai problémám van a lollal! Mit tegyek?
Sziasztok!
Technikai problémával fordulnék hozzátok.
Valamiért nem enged játszani a lol. A champ selectnek vége, és nem dob be tölteni. Felugrik az ablak, 2-3 másodperc fekete képernyő, majd levág tálcára. Ha rákattintok, ugyanezt csinálja folyamatosan. De ha várok egy kicsit, hallom, hogy betöltött a játék, mert elindul a zene stb.
Kipróbáltam több szerveren, semmi változás. Egyszer már volt ilyen, akkor újraraktam, és jó lett, de most az se segitett.
Ha van valami, ötletetek, találkoztatok már ilyesmivel, vagy valami, kérem osszátok meg velem. Az is segitség ha mondotok valami oldalt, ahol kereshetek segitséget.
Előre is köszönöm!
Játssz Dota-t.
Ja nem, akik a lolon nevelkedtek, javarészt hülyék hozzá.
Ott a fckn support.
valamelyik segédprogram hibásan van felrakva.
Próbálj meg frissíteni egy Adobe AIR-t meg újrarakni a microsoft visual C++ Redistribute összes elemét.
Amúgy meg nem tudom mit kell fikázódni. Én játszottam Dotával meg LoL-lal is, őszintén szólva Dota se egy nagy durranás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!