Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Technikai problémám van a...

Technikai problémám van a lollal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Technikai problémával fordulnék hozzátok.

Valamiért nem enged játszani a lol. A champ selectnek vége, és nem dob be tölteni. Felugrik az ablak, 2-3 másodperc fekete képernyő, majd levág tálcára. Ha rákattintok, ugyanezt csinálja folyamatosan. De ha várok egy kicsit, hallom, hogy betöltött a játék, mert elindul a zene stb.

Kipróbáltam több szerveren, semmi változás. Egyszer már volt ilyen, akkor újraraktam, és jó lett, de most az se segitett.

Ha van valami, ötletetek, találkoztatok már ilyesmivel, vagy valami, kérem osszátok meg velem. Az is segitség ha mondotok valami oldalt, ahol kereshetek segitséget.

Előre is köszönöm!

2015. aug. 11. 15:58
 1/6 anonim válasza:
0%
Olyan ratyi a játék, hogy a géped nem hajlandó betölteni. És most ki kell engesztelni valmilyen JÓ játékkal.
2015. aug. 11. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
LoL hivatalos Supportnál érdeklődhetsz, de nem hallottam ilyen problémákról.
2015. aug. 11. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Játssz Dota-t.

Ja nem, akik a lolon nevelkedtek, javarészt hülyék hozzá.

Ott a fckn support.

2015. aug. 11. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

valamelyik segédprogram hibásan van felrakva.

Próbálj meg frissíteni egy Adobe AIR-t meg újrarakni a microsoft visual C++ Redistribute összes elemét.

Amúgy meg nem tudom mit kell fikázódni. Én játszottam Dotával meg LoL-lal is, őszintén szólva Dota se egy nagy durranás.

2015. aug. 11. 21:20
 5/6 pappgr ***** válasza:
Emberek segítséget kért, nem tábeszélést a Dotázásra. 4. kommentelőnek igaza van, töröld le a lolt, minden komponensével együtt, nézd meg, hogy nincsen-e beágyazódva valahol a Programfájlokban és frissítsd az általa használt programokat. Nem tudom pontosan mik azok de leagueoflegends.com oldalán biztos fenn van. De szerintem az a legjobb, ha beszélsz a supportal, én már rengeteget leveleztem velük, nagyon segítőkészek.
2015. aug. 11. 21:58
 6/6 anonim válasza:
Szerintem neked az a problémád ami nekem is volt. Még a Riot supportja se tudta mi a baj, szóval szerintem ezt hanyagold. Töltad le a WTFast nevû programot és ezzel indítsd a játékot. Nekem mûködik. És a programon belül érdemes beállítani a magyar szervert a jó pingért.
2015. aug. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!