Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim-ban hogyan lehet...

Skyrim-ban hogyan lehet kedvencek közé rakni valami, ha ilyen problémám adódott? Valakinek ismerős?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy nem tudok a kedvencek közé rakni semmit. Olvastam, hogy F-fel lehetne, próbáltam én minden billentyűt de semmi. Mivel a bal alsó sarokban ezt írja: "??? Kedvencekhez adás". Tehát ???... de hogy tudnék ezen változtatni, hogy ne ehhez rendelje? ..hogy valamivel megoldhassam :S

2015. júl. 10. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Tárgylistában F (alapbeállítások szerint) miközben a kurzort ráviszed a tárgyra. Q a kedvencek menü (nem a tárgylistában). A Q lenyomása után keresd ki a bejelölni kívánt tárgyakat és nyomj egy számot (1-8) amelyik gyorsgombra kívánod állítani.
2015. júl. 10. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát: Nem működik. Mert "???"-hez (szóval a semmihez) rendeli a kedvencekhez rakást. Ezen szeretné,km változtatni, csak nem tudom hogyan. :S
2015. júl. 10. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy átírod a beállításokban egy általad választott gombra, vagy visszaállítod az alapbeállításokat, vagy ha van fent magyarítás, törlöd az egész bugos förtelmet.
2015. júl. 10. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Megoldódott! Köszi utolsó.

Magyarítás eddig is volt, remekül üzemelt vele. Visszaállítottam alapbeállításokra, ugyanazt írja ki, de az F billentyűvel működik most már. Pedig érdekes, mert az irányításokban nincsen feltüntetve, hogy pl "kedvencekhez adás, stb." :D de köszi :3

2015. júl. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!