Xbox 360at miszerint vegyek?
Figyelt kérdés
Pár kérdés csak, mikori gyártásút kéne vennem?mennyibe kerül a winchester bele?mi a külömbség arcade és premium között és mire vigyázzak ha használtat szeretnék venni?2010. márc. 8. 15:56
1/4 anonim válasza:
Az arcade-premium között a vinchester a különbség.Az arcade-ban nincs vinyó ,a Premium-ban meg 60 gigás vinyó van.Régebben gyártottak 20 gigás premiumot is ,de már nem gyártanak.Van az Elite 120 gigás vinyóval is.
Ha használtat veszel,akkor figyelni kell ,hogy jó a hütése ,mert a régebbi gépeken rossz volt a hütés.Az újabbakon jobb egy kicsit s hűtés.És a használtnál még nézd azt is,hogy ki van-e flashelve(persze ez akkor kell neked,hogy ha a netről letöltött game-eket akarod nyomatni).Jelenleg nemtom melyik a legújabb flash ,de az újabb game-eket,mint pl. a Tekken 6 ,COD modern warfare 2 ,ezek már Wave 4-es flash-el mennek(1.61-es flash),vagy megy 1.6 -os flash-el is activate ISO-val.
Asszem mindent leírtam.Csá
2/4 anonim válasza:
Jah ,jó lenne ,ha újabb gyártásút ,szal 2009-es gyártásút venned,mert az újakban jobb a hűtésmod.Előző voltam/vagyok.Csá!
3/4 A kérdező kommentje:
oh.most megmentettél.Majdnem megvettem egy 2006os modelt 2006ban flashelt ráadásul.ezt a flash verziot hol tudom lenézni?és otthon tudom frissiteni?olvasgattam már otthon beszerelt vízhűtésröl is.egyértelmü hogy szerelöhöz megyek majd vele ha meglesz.a flasht akkor állandoan frissiteni kel vagy mindig uj xboxot venni?
2010. márc. 9. 09:45
4/4 anonim válasza:
CSAKIS SLIMET VEGYÉL ! 1. nem lehet 3ledes hibája ami a régebbiknél nagyon könnyen előjöhet. 2. sokkal praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!