Mit vegyek Xbox 360-at vagy PS3-at?
Figyelt kérdés
Nem eredeti játékokkal szeretnék játszani!
Fontos szempont lennne hogy kitudjak rájuk írni játékokat!
Az xboxhoz tudom hogy kétrétegő dvd-re kilehet írni.
A PS3-hoz viszont blu-ray kell...az lenne még a kérdésem hogy a ps3-hoz ha csatlakoztatok egy külső merevlemezt arról is lehet játszani?
Melyiket érdemesebb ilyen célra használni?
2011. okt. 9. 18:47
2/12 anonim válasza:
Rosszúl tudod , ha törtön akarod tolni akkor a ps3 hoz nem blue ray kell , adat kábel , megfeleő sofwerü ps3 , azt meghackelik és egy Gai manager ,meg ftp kliens , és annyi az egész , hogy a gépedről át töltöd a ps3 ra . Kicsit összetettebb , de praktikusabb megoldás , mert nem kell lemezre kiírni ami nem hülyeség , mert ha csak boltba mész ott húzós egy dupla rétegű lemez .
3/12 A kérdező kommentje:
OK...és tudsz egy olyan oldalt mondani ahol leírják lépésről lépésre hogy hogyan kell így meghackelni a PS3-at?
2011. okt. 10. 16:40
5/12 anonim válasza:
Nem ,de szerintem tuti leírja neked valaki mert nem lehet bonyolult ahogy elnézem , én nem szoktam ,mert eredetivel tolom ,de aki szokta könnyűszerrel letudja neked írni csak én nem kezdem el mivel nem szoktam csinálni szóval tuti kihagynék belőle valamit . Azért leírom mi az amit láttam , mert ismerősöm tolja . Letöltöd gépre , adatkábelel és ftp programmal ( ps3 on is rajta kell lennie ) átküldöd a játékot és van egy eboot file , a gai managerel ezt elindítod . Az a lényeg hogy kell egy eredeti lemez ,de ez akár egy fifa 2007 is lehet amit 500 ftért dobálnak használt piacon . és az a lényeg berakod eredeti lemezt gai managert megnyitod és ha mindent megcsináltál ott a játék a progiba rákattintasz és már nem a fifa 8 ként látja a lemezt a ps3 (meg te se ) hanem a játék ként amit aktiváltál a gaimanagerrel egyébként a bonyolult részét megcsinálják a boltba ahol veszed persze nem ilyen medi marktba hanem konzolboltokba és ott elismondják hogyan kell csinálni és mit és az a legtutibb amit ők mondanak .
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi..találtam egy oldalt ahol végig leírják...még annyit hogy a legújabb játékokat is ellehet így indítani..vagy nem mindegyiket?
2011. okt. 10. 18:06
8/12 anonim válasza:
ja boxon van csak olyan hogy nem lehet minden játékot törni . Amint felrakják torrentre már szedheted is le , csak mondom arra figyelj oda hogy megfgelelő pst vegyél töréshez ,de ha boltba veszed arra ők úgyis odafigyelnek, csak ha használtan akarsz venni akkor lényeges
9/12 A kérdező kommentje:
vágom 3.55 FW-felett nem lehet hackelni...úgyhogy olyan gép kell ami ennyi vagy alatta van
2011. okt. 10. 18:57
10/12 anonim válasza:
én úgy tudom már fejlődött a technika és valamennyivel fentebbi softwares géppel is megy , de akik csinálják ezt azt mondják . Ja azt tud miután ki hackelték nem szabad gépsoftwaret frissítened , mert tönkremehet a ps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!