Sims 3-ba melyik a legjobb természetfeletti lény?
nekem legjobban a vámpír és a varázsló(boszorkány) tetszik de néha 1 vérfarkast sem vetek meg :)
képességeket illetően:
szellem: kisért és ennyi tudtommal semmi extra képessége nincs
tündér: tud csinyeket csinálni majd és különbőző aurái vannak amik segítenek képességeket fejleszetni
boszorkány: erős mágus viszonylag hamar elsajátitja az elemeket(jó moka leégetni/megfagyasztani simeket vagy akár házat felgyújtani biztositási pénzért xD) tudnak egymással varázspárbajozni(alá roxfort) későbbi szinten átkozni sőt akár halálból visszahozni simeket is.
dzsin:legnagyobb és szinte egyetlen előnye hogy ambróziás kaján kivül minten ételt elő tud varázsolni jó szakács karrieristáknak :)
vámpír: kedvencem :) éjszaka mindent gyorsabban tanul. tud mások elméjében babrálni és jutalomponttal már a napfény sem fog neki ártani szóval sok előny (szinte)semmi hátrány :)
vérfarkas: remek gyűjtőgetők alkimistának nagyon jó. bármikor át tud változni vérfarkassá és vissza de teliholdkor mindig vérfarkas lesz.
1 megjegyzés: boszorkány,vámpír,vérfarkasnak(asszem dzsin és tündérnek is de náluk nem teszteltem) az utódai is "különlegesek" lehetnek, pl ha egyik szülő vámpír másik ember 50% hogy vámpír lesz ha mind2 szülő az akkor 100% hogy kis vámpír születik ugyanígy a többinél is. volt már olyan elvetemült ötletem hogy vámpírt hoztam össze farkassal és vegyes gyerekek lettek 1ik vámpír másik farkas... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!