Kaparós sorsjegy?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek érdemes játszani kaparóssal?
És ha igen kb mennyit érdemes elkölteni rá?
Melyiket éri meg a legjobban?
2015. aug. 5. 19:43
1/6 anonim válasza:
Nem érdemes mert ezeket úgy tervezik hogy a gyártóknak jobban megérje ebből kifolyólag hosszútávon biztosan mínuszba fogsz kijönni kivéve ha hatalmas mázlid van mindig de ez nem valószínű.
2/6 anonim válasza:
Mint bármilyen szerencsejáték, ami pusztán a véletlenen múlik, természetesen ez is úgy van kitalálva, hogy a játék szervezőjének érje meg. A Szerencsejáték Zrt. honlapján fent van valahol, hogy a különböző sorsjegytípusoknál mekkora eséllyel mit lehet nyerni, illetve az is, hogy a befolyt összeg hány %-át osztják ki nyereményként. Mindenhol azt fogod látni, hogy ez kisebb, mint 100%, tehát ha hosszú távon játszol, akkor bukni fogsz rajta, méghozzá a nyeremény / befektetett összeg aránya egyre jobban közelíteni fogja a megadott százalékot. Nem mondom, hogy nem lehet jó sorozata valakinek, amikor sokkal többet nyer, mint befektet, de hosszú távon nem éri meg, egyszerű valószínűségszámítással alá lehet támasztani.
3/6 anonim válasza:
Általában ráírják, hogy bizonyos darabszámonként mekkora összegből hány szelvényt nyomtatnak. Add össze az összes nyereményt és hasonlíts össze a szelvények árával amiből ez kijön. Csak egy kis része. Ezeket úgy csinálják, hogy mindenképp ők keressenek rajta, nem is keveset.
4/6 anonim válasza:
Èn nemrèg nyertem 100.000 ft èrtèkben mindenfèle kaparòst. 50.000 lett az össznyeremèny.
Ha havonta veszel 1 max 2 sorsjegyet aZ szerintem mèg egèszsèges szòrakozàs, de többet be költs rà akkor sem ha megteheted
6/6 anonim válasza:
Már mért lenne kamu? Én is ismerek olyat aki havi 50-et költ szerencsejátékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!