Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A LoL-ben mint kezdô, az...

A LoL-ben mint kezdô, az elején csak a szintemnek megfelelô csapattal dobnak össze?

Figyelt kérdés

Eléggé lelkiismeretes ember vagyok. Nem szeretném, ha az adott emberkék, akivel egy csapatban vagyok, haragudjanak rám, mert még kezdô vagyok és miattam úszott el a meccs... Letöltöttem a játékot és végig is vittem az edzômeccset. Innentôl bármilyen magas szintú csapatba bedobhatnak?

16/L

2015. júl. 30. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha végig egyedül, soloban játszol, akkor nagyjából a szintednek megfelelőekkel dob össze. Nézz sok videót, streamet, persze a jobb fajtából, és bele fogsz jönni. Hajrá!
2015. júl. 30. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szintednek kb megfelelőt kapsz, de olyanokkal is fogsz játszani, akik a kezdő haverjukkal tolják, vagy egy második/sokadik felhasználót kezdtek. Minden csapat vs csapat játékban sok az agresszív játékos. Meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni őket, és a játékra koncentrálni. És véletlenül se vegyél lv 3 alatti rúnákat.
2015. júl. 30. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért nem fog csak szintednek megfelelőt adni.

Rengeteg az úgynevezett smurf, vagyis olyan játékos akinek van magasabb szintű accountja is (pl több 30-as), és szórakozásból vagy eladási céllal húzza fel 30-ra.

De szintre nézve kb akkora szintűeket kapsz, mint amekkora te vagy. 3-4esként általában max 7-es ellenfelet fogsz kapni.

2015. júl. 30. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor a játékot már most add fel, mert magas szinten elég csúnyán megy az anyázás kisebb hibákért is. Konkrét a Community nagyrésze a 10 éves szintet nem éri el a legtöbbször.
2015. júl. 30. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
sajnos ugy van ahogy a #4 irja, szinte minen meccsban kifogsz egy vagy tobb verpistiket, vagy eszre sem veszed oket vagy jatsz valami mast
2015. júl. 31. 06:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is kell hozzá hibázni, elég ha ők hibáznak, már akkor anyáznak
2015. júl. 31. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!