Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez mit jelent? Az én szintemne...

Ez mit jelent? Az én szintemnek ez már túl sok have. "What sin have I done to have to suffer you? "

Figyelt kérdés

A szövegkörnyezetről annyit hogy egy szívességet tettem meg egy ismerősömnek, amire ezt reagálta.

Előre is köszi a válaszokat

2014. júl. 6. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha te tettel sziveseget, eleg kusza.

"Milyen vetket kovettem el, hogy el kell hogy viseljelek?"

2014. júl. 6. 13:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, így már értem :)

Úgy tettem a szívességet, hogy tudtam, hogy szüksége van valamire és anélkül, hogy megkérdeztem volna róla a véleményét, egyszerűen elküldtem neki postán.

2014. júl. 6. 13:20
 3/5 Vree ***** válasza:

Gondolom humorizál...

"Mit vétkeztem, hogy veled sújtottak?"

to suffer something (<-tárgy) = elszenved valamit / hosszabb időn keresztül kibír/eltűr valamit

pl.:

The football team suffered 3 losses this year.

A focicsapat 3 vereséget szenvedett el az idén.

I can not suffer the dog next door, it's always barking.

Nem tudom eltűrni/kibírni a kutyát a szomszédban, folyton csak ugat.

sin = bűn

2014. júl. 6. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első have a present perfect 3. alakkal, a második a have to: kell. Milyen nemzetiségű az illető?
2014. júl. 6. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, humorizál, nagy mestere a piszkálódásnak.

Hazánkba szakadt, majd itt ragadt amerikai lengyel. (Lengyelországban született, majd 15 évesen került ki Kaliforniába)

2014. júl. 6. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!