Dota 2 Vs LoL? Csak szerintem unalmas és visszataszító?
Nem fogok fikázni senkit, neked ez a véleményed. Viszont tudod hány poppy-t láttam én az 5! évem alatt az utóbbi időben? 0.
Hány Taric supportot, vagy WW top-ot, Heca junglet? Kb 0... Ha benne voltak a metában játszották őket, ha meg nem akkor....
Az hogy a te játékszinteden a mindegy kategória az egy dolog. Hidd el Diamond felsőként normalban Teemo adc-vel és mumu middel is ownoltam mert nem egy nagy dolog.
LoL-ban 40 picket játszanak akik kicsit értenek a játékhoz. A többinek meg mindegy. Mondom ezt úgy hogy a felső 1%-ba tartoztam. Láttam bronz 5-ös meccset és nem egy embert húztam ki onnan rúna és minden nélkül....
A LoL karakterek a nerfelésből élnek és 40 darab amit érdemes játszani a többit ki is lehetne dobni.
Dotában viszont a 100 karakter tényleg annyi, és nem csak olyan hogy ,,pickelheted, de ha nem vagy elite vagy nem fos elon vagy akkor kikaptál''.
Dotában tényleg van 80-90 pick csak ugye nem a 10 éveseknek találták ki mert kell hozzá 1-2 hónap amíg valamit is felfog benne egy kezdő. Ettől pedig jóval egyszerűbb a LoL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!