Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 Vs LoL? Csak szerintem...

Dota 2 Vs LoL? Csak szerintem unalmas és visszataszító?

Figyelt kérdés
A neten sokszor megy azon a vita,hogy a LoL vagy a Dota 2 a jobb. Szabályosan meg akarják győzni a másikat (sokszor olyan értelmes érveket hoznak fel mint az ovodások gondolok arra mint: nagyobb vagy kisebb a map, a meccsek hossza, grafika stb.) ,hogy x jobb mint y (miközben a moba műfajon kívűl nem sok hasonlóság van a két játékban). Nem egyzser találkoztam olyan emberrel aki még nem játszott x-el de úgy szídja, mint ha már min. 1000 játékóra lenne a tarsojában és á-z -ig mindent tudna a játékról. Csak szerintem gyerekes, bunkó és visszataszító ez a viselkedés?

2015. júl. 27. 15:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem fogok fikázni senkit, neked ez a véleményed. Viszont tudod hány poppy-t láttam én az 5! évem alatt az utóbbi időben? 0.

Hány Taric supportot, vagy WW top-ot, Heca junglet? Kb 0... Ha benne voltak a metában játszották őket, ha meg nem akkor....

Az hogy a te játékszinteden a mindegy kategória az egy dolog. Hidd el Diamond felsőként normalban Teemo adc-vel és mumu middel is ownoltam mert nem egy nagy dolog.

LoL-ban 40 picket játszanak akik kicsit értenek a játékhoz. A többinek meg mindegy. Mondom ezt úgy hogy a felső 1%-ba tartoztam. Láttam bronz 5-ös meccset és nem egy embert húztam ki onnan rúna és minden nélkül....

A LoL karakterek a nerfelésből élnek és 40 darab amit érdemes játszani a többit ki is lehetne dobni.

Dotában viszont a 100 karakter tényleg annyi, és nem csak olyan hogy ,,pickelheted, de ha nem vagy elite vagy nem fos elon vagy akkor kikaptál''.

Dotában tényleg van 80-90 pick csak ugye nem a 10 éveseknek találták ki mert kell hozzá 1-2 hónap amíg valamit is felfog benne egy kezdő. Ettől pedig jóval egyszerűbb a LoL.

2015. júl. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!