Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mások szerint is visszataszító...

Mások szerint is visszataszító amit Katniss a két sráccal megcsinál a három könyv alatt?

Figyelt kérdés

Az első kettőt még úgy-ahogy értem. Taktika, börtönkomplexus, akármi. De a harmadikban végig szórakozik velük, nem tudja eldönteni hogy mit akar és kitől.

Vagy ennyire "önfeláldozó", hogy tudja, hogy mindkettőt az ő általa nérzett szerelem tartja életben, ezért így motiválja őket? (na nee. ez nagyon buta a könyv szinvonalához képest)

Azt állítja, hogy Gale a legjobb barátja, de folyamatosan adja neki a kevert üzeneteket.

Peeta meg a kiskutyás ragaszkodással kevert skizofrén rohamaival pont még attól lesz stabil, hogy a csaj szórakozik vele.

Más szerint is beteges?

2014. márc. 2. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem valoszinu hogy katniss gondolkodott azon, hogy taktika satobbi.ketlem hogy te meg mondtad volna, ugyanis szinte biztos hogy megjobban kifordultak volna magukbol ha meg tudjak hogy a masikat valasztottad!!mellesleg szerintem sokaig maga sem tudta hogy kit akar valasztani://

En nekem egyaltalan nem tetszett a 3. resz, de ezzel konkretan nem volt bajom;)

2014. márc. 3. 15:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyértelműen mondta, hogy taktika volt, és értettem is miért. Peetának le is esett, hogy azért annyira nem lelkes. Ez nem lehetett kérdés
2014. márc. 3. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem Katniss egész jelleme irritáló és unalmas, de én mondjuk a sorozatot sem szeretem annnyira. Az már csak hab a tortán, amit a srácokkal tesz, bár így belegondolva ez az egyik főoka, hogy nem szeretem Katnisst. Én megértem, hogy nehezen dönt, de szerintem rosszul kezeli a dolgokat. Nem tudom, hogy a 3. részben mi történik (nem olvastam), de számomra már a 2. részben is irritáló volt, hogy "jaj Gale így, ohhh Peeta úgy".... Szerintem is beteges kissé, amit csinál, de viszonylag meg is érthető, ettől függetlenül engem idegesített a karaktere.
2014. márc. 3. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett a könyv, de ez nekem is egy kicsit értetlen volt. Mellesleg, a történet folyamán X olyan ok van amiért Peetát és X olyan ok amiért Galet kellene választani, és X olyan ok amiért egyiket sem. A harmadik rész kicsit zavaros volt bár ez szerintem Katniss depressziójának is betudható.
2014. márc. 3. 19:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Na igen, a mockingbird-toposz meg már az első könyv végén meghasonlott, amikor ezek ketten nem kajálták be a haláláfonyákat.

Elvileg a koncepció a Ne bántsátok a feketerigót c. könyvre épül, ahol elhangzik az a gondolat, hogy verebet lehet lövöldözni, de a mockingjayt megölni az igazi bűn. A koncepció emögött pedig az ártatlan, kiszolgáltatott karakter, a hatalmon lévő korrupt és gyáva rendszer általi igazságtalan kivégzéséből származó morális vihar kitaglalása. Ehhez képest a csaj túléli és műforradalmár lesz....

2014. márc. 3. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem amúgy ebben a ''szerelmi háromszögben'' az zavart, hogy a két srácnál tényleg éreztem, hogy szerelmesek Katnissbe, aki viszont azon túl, hogy ide-oda rohangált közöttük, szinte semmilyen romantikus érzelmet nem mutatott. Mindig azt választotta, aki éppen szerencsétlenebb volt. Szóval nem tudom, miért kellett beleerőltetni ezt a szerelmi(?) őrlődést, mikor Katnissen azt éreztem, hogy úgy igazából egyik sem érdekli.
2014. márc. 8. 00:59
 7/8 AnnaPetro ***** válasza:
Nem az.. Én nagyon szeretem Katniss-t.Sosem kereste igazán a szerelmet és nem is akarta magának bevallani,hogy szerelmes,mert közben sok más ennél fontosabb dologgal is kellett foglalkoznia.Magányos volt a harmadik részben,mert Peeta nem volt ott mellette.Gale meg szerelmes Katniss-be,ő meg nem igazán tudja mit érez iránta,de rájött,hogy nem szerelmes belé..Peeta-ba pedig már a Futótűzben beleszeretett,viszont az,hogy eltérítette a Kapitólium ettől megint teljesen magába zuhant.Aztán Gale-el többet voltak együtt és összemelegedtek de aztán Katniss rájött,hogy nem Gale az igazi,mert neki nem Gale-re és a benne lakozó haragra és tűzre van szüksége,hanem Peeta-ra és az ő gyengédségére,ezért a könyv végén,mikor már Peeta is normálisabb egymásra találnak végre és Katniss végre rájön mennyire is szereti Peeta-t..
2014. jún. 7. 21:01
 8/8 zsazsacska.meow válasza:
az elottem szolo valasz majdnem meggyozo. de en akkor is azt mondom, hogy Katnissnek nincsenek erzesei. neki csak gondolatai vannak. legalabbis mashogy nem tudom kifejezni magam. ha "millio mas fontosabb dolga van" mint a szerelem, akkor miert futkozik egyszer ehhez egyszer ahhoz? akkor ne foglalkozzon egyikkel se, foglalkozzon a forradalommal, dehat arra is szart egy nagyot, alig lehetett ravenni valahogy. oke, 17 eves, nem fogja fel, hogy mi a fontos, lehet mondani, de nem hinnem hogy ez lenne az oka. annyira nyakatekert gondolkodasa van Katnissnek, hogy neha alig lehet erteni. ha barmelyikbe szerelmes lenne, egybol erezne, es teljesen biztos lenne benne, nem kene ennyit valogatnia. en meg mindig azt allitom, hogy Katniss erzeketlen, keptelen az igazi erzesekre, ami betudhato vagy a koranak, vagy azoknak a borzalmaknak amiket atelt.
2014. jún. 13. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!