Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft. Mit építsek?

Minecraft. Mit építsek?

Figyelt kérdés
Valami értelmes dologra gondoltam aminek hasznát is venném hardcore-ban.Előre is kösz.

2015. júl. 25. 02:27
 1/4 LaTueur ***** válasza:

Egy órát, hogy tudd mikor kell lefeküdni.

Mellesleg viccen kívül építsd meg a Parlament pontos mását, de az égtályakra, a tengerszitbeli magaságras és a koordinátákra is figyelj! Bele lett rakva egy funkció, hogyha egy ilyet talál a játék a falusiak elkezdenek kampányolni és pártokat alapítani. Ha sikerül megválasztatnod magad miniszter elnöknek irányíthatod a falusiakat. Természetesen figyelned kell más pártokra is, mert hatalmas ribilliókat képesek rendezni.

Most komolyan mire gondoltál? Megépíthetsz régieket (pl. automata csirke sütő), vagy találhatsz ki sajátot. Régieket megépíteni nem olyan jó móka (szerintem), ha meg saját ötletem lenne, inkább magam építeném meg. Csináld meg a Parlamentet és lakj abban, ha kész építsd meg Vatikánt (minden templomával együtt), esetleg ha véletlenül ezzel is kész lennél ebben az életben írhatok én., de őszintén sokkal jobb lenne, ha te találnál ki valamit.

2015. júl. 25. 09:22
 2/4 adventurer111 ***** válasza:
Talán egy mobfarm vagy csapda vagy egy Sirius féle tojás/csirke farm.
2015. júl. 25. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mit építs, a Minecraft nem a te játékod. A legtöbben pontosan tudják, csak a kivitelezésével vannak problémáik.
2015. júl. 25. 10:38
 4/4 8072 ***** válasza:
Házat?
2015. júl. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!