Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen redstone szerezetet...

Milyen redstone szerezetet építsek nminecraftban? (többi lenn)?

Figyelt kérdés

Nagyon hardcore redstoneosnak tartom magam, egyedül a nagyon bonyolult command blockos szerkezeteket nem tudom megoldani, ott még fejlődök, ilyeneket ne javasoljatok. Építettem már számológépet, digitális órát, liftet, nyomtatót, számítógépet is (mind saját) és nem tudok már mit kitalálni.

(minecraft) (redstone) (digitális óra) (számítógép) (számológép) (lift) (nyomtató) (command block)

2014. dec. 31. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
csinálj egy nyomólapos rendszert, ahol 4x4 (összesen 16) nyomólap van, és megadott sorrendben kell rá lépni, de mondjuk csak 10-re. Ha elrontod a sorrendet vagy olyanra lépsz, amire nem kellett volna, törli az addigi jó pontokat és előröl kell kezdeni, ha végeztél, kinyit egy 5 magas ajtót (sóder vagy sima homok nyomja fel a blokkokat), amit automatán lecsuk egy bizonyos idő elteltével (pl 1 perc).
2014. dec. 31. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet!
2015. jan. 1. 01:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom az ötleteket!!!
2015. jan. 1. 14:52
 4/4 anonim válasza:
Építs a házadhoz egy titkosajtót késleltesd reeepeterekkel kösd egy trapped chest hez és ha kinyitod a ládát kinyílik az ajtó (nézd meg hogy hogyan kell luckey hardcore 2.évad nem tudom hányadik rész).
2015. jan. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!