Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit építsek minecraft-ban?

Mit építsek minecraft-ban?

Figyelt kérdés
Csak olyat küldjetek amihez nemkellenek nehezen beszerezhető anyagok mert survivalben játszok és playstation vitán játszok.

2015. jan. 9. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem tudod, mit építs, akkor ne akarj Minecraftozni.
2015. jan. 9. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dodekaédert, aminek a felső része egy konkáv, önmagán kívül semmivel nem párhuzamos dupla hélix tetejére helyezel. Mindezt lehetőleg egy csirkére.
2015. jan. 9. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
#2. +1!
2015. jan. 9. 19:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként már sokmindent építettem de kifogytam az ötletekből és a második választ nem nagyon értettem de úgy írjátok hogy eddig telefonon játszottam tudok sok dolgot de a második választ tényleg nem értem.
2015. jan. 9. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
egyszerű geometriai alakzatokat írt le neked :) nézz utána és azt építsd meg :)
2015. jan. 10. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:

erőd

város

vár

lóversenypálya

2015. jan. 10. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm jó ötlet építek egy erődöt

De azért még írjátok.

2015. jan. 10. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom kezdj el kiépíteni egy hatalmas bázist és utána pedig csinálj alaguthálózatokat amik kisebb kisebb földalatti vagy feletti bunkerekbe vezetnek.Ezután keres egy jó nagy hegyet amire építs egy jó nagy tornyot hogy megfigyelés alatt tarthasd a területet.Aztán pedig kezdj el munkálkodni a vízben is alakíts ki egy szigetet vagy a víz alatt csinálj egy erődöt.:)
2015. jan. 10. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress egy szép helyet, építs oda kis házakat, növessz nagy fákat és gombákat, világítsd ki jól. Ar egész olyan lenne mint egy ilyen rpg világ.
2015. jan. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!