Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL - Irelia main-es vagyok...

Samu00 kérdése:

LOL - Irelia main-es vagyok de nagyon durván ""? ""

Figyelt kérdés
de viszont amióta megvetem egyszer se voltam topon hanem mindig jungoztam és itt nem az a baj hogy rossz sőt nagyon jó jó 5 ismeretség be vagyok az alap buildem ez szokot leni (lélekfaló, létaszítót, tüskevért "mert miért ne ", egy randuin, vérszomjas, azt egy hydra, "legalábbis ez lenne ha nem feedelnék el állandóan a midet de itt az a kérdés hogy rajtam kivül van e még ilyen retardált aki egy ireliát vagy akármit jungba visz vagy oda ahová még senki nem gondoltam XD? Mert komolyan mindenki a riot alap sémáját követi legalábbis akit én láttam eddig
2015. júl. 23. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ireliát senki sem viszi junglebe? Jó vicc.
2015. júl. 23. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fú hát nem értettem sokat abból, amit írtál, de Irelia junglebe jelenleg épp hogy OP az új Devourerrel.
2015. júl. 23. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért nem látod, mert vannak lényegesebben jobb junglerek a jelenlegi metában. Talán 3-4 hónappal ezelőtt, mielőtt asszem bejöttek az új jungler itemek, mapváltás előtt talán picivel, akkor vitték a prok is jungle-be, akkor nagyon állat volt. A mostani "állapotáról" nem tudok sokat mondani, mert én sem nagyon látom, de ahogy valaki írta, biztos jó lehet a Devourerrel.
2015. júl. 23. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
jó jó de én gyakorlatilag arra gondoltam hogy van e még ilyen örült ötlet pl AP aatrox , jung nasus stb
2015. júl. 23. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem őrült ötlet, leginkább hülyeség. :D
2015. júl. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!