Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL:Irelia vagy Riven?

LOL:Irelia vagy Riven?

Figyelt kérdés
Ireliát megvettem de eddig egy játékot se nyertem meg mert mindig Nasust kaptam , szóval viszaadom. De előtte megkérdezem hogy érdemes-e megtartani?
2015. máj. 27. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ireliával tudni kell játszani. Az egyik legnehezebb hős (jó szinten, nem el tingli tanglizni), tipikusan rúna faló, 30-as szint alatt nem éri meg.

De sok más hős van amire én is azt mondtam, ezt kösz nem, de 30-ason full rúnával már másképp látod a dolgokat.

Riven viszonylag egyszerűbb, illetve kis szinten szeretik még Darius-t mert elég tankos és nagyon erős a passzívja korai szakaszban.

2015. máj. 27. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Irelia nehezebb, játék elején gyenge, de mid game-ben alighanem mindenkinél erősebb, akár el van feedelve akár nincs. A legnagyobb hard carry a jelenlegi metában. Riven egy minden divízióban szeretett champ, tankos, cc-s, manaless, de könnyű counterelni. Ireliának csak farmolni kell nem aggresszívoskodni, ennyi a titka. Én megvettem rivent, ez után ireliát, és ireliában kellemesen csalódtam. Trinity alap tárgy, aztán full tank. Ezután ami sebzést kitolsz az félelmetes. W tényleges sebzés, E varázssebzés és cc 2 másodpercig ami veszett sok. Nem eladni kell hanem megtanulni vele játszani, hidd el megéri. :D
2015. máj. 27. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, én is mentem egyet ireliával Nasus ellen. Lágyvért 3 hp, 2 mana poti, kizárod a farmból, lvl3 után erősebb leszel nála. Márha offenzív cuccokkal kezdett. Az én ellenfelem kristályflaskával de égetéssel jött. A Q-ja csak játék közepe felé lesz veszélyes. Vagy ha hagyod farmolni. Egy minion is 2 sebzéssel növeli a Q-ját, ami ha kiszámolod hatalmas lehet.
2015. máj. 27. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A 2-es nagy igazságot mondott, meg kell tanulni vele játszani. Egy nagyon erős, meta champ. Attól, hogy a countered ellen nem tudtál nyerni vele, elhamarkodott következtetés az, hogy a championban van a hiba, más matchupokat simán lehet hozni vele kevés skillel is, némi gyakorlás után pedig szerintem egy kedvezőtlen lanet is sokkal több eséllyel meg lehet verni vele. Határozottan érdemes megtartani. Ja, és Riven sem sokkal könnyebb, ha valaki tudja, hogyan kell ellene játszani, azzal sem feltétlenül fogsz lanet/meccset nyerni, ráadásul sokkal jobban lehet counterelni, pl kapsz egy Garent, aki értelmesen játszik, cseszheted.
2015. máj. 27. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Na meg egy riven main, nála még meg kell tanulni animációt is megszakítani ha jól akarsz vele játszani. Sok hűhó (majdnem) semmiért. Erős erős, de messze nem annyira hogy megérje ezt a macerát. Ellenben Irelia igen.
2015. máj. 27. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , hát csak Rúnával játszok ,mert mindig olyat vettem mint Vizicsacsi és jó rúnáim vannak. hát eddig még 3 normal gamet mentem de akkor gyakorolok még.
2015. máj. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!