Elkezdtünk SeeMTA-zni, mit csinájunk?
Uncsimmal elkezdtük, alap dolgokat mindent megcsinálunk, munka, RP, kaja meg minden, és ennyi.
De ez kevés, nem kukásként kéne mindent megteremteni.
Kéne frakció, de mégis hogy?
Például aki csinál frakciót, az hogy csinálja, hogy működjön is?
Például hogy van magánfuvarozó cége, és az legális meg ilyenek.
Konkrétan semmit nem tudunk ezekről, lépésekben kéne elmagyarázni, mert bonyolult.
Hogyan juthatunk el egyáltalán oda, hogy legyen frakciónk, és nagy fizetésünk?
Ja, és fegyver, na az nagyon kéne.
Esetleg egy tapasztaltabb ember segítene a játékban?
Nem kérek semmit, csak egy kis időt, és útmutatást.
Ezt eddig is tudtam, és csináltam.
Engem az érdekelt, amit leírtam
Nos akkor:
Frakciót a tulajdonostól (Thommas) lehet venni 30.000Ft-ért.
Ha ilyen legális fuvarozó céget akarsz akkor azt be is kell előtte jelenteni asszem a NAV-nak.
Ha illegális frakciót akarsz (maffia vagy banda), akkor amint megvannak hozzá a skinek és a HQ, tagfelvételt hirdetsz (TeamSpeak 3-mon is lehet) és aki megfelelt azokat hozzáadod a frakcióhoz (F3). A frakción belül belehet állítani a tagok rangját, frakciófizetést és a frakciójárműveket, amit amúgy szuperadmin tud betenni.
Mivel gondolom civil vagy, ezért lőfegyvert bandástól vagy maffiózóktól tudsz szerezni elég drágán. Az is benne van a pakliban, hogy ilyenkor akár ki is rabolhatnak...
Köszönöm a választ!
Így már világosabb!
"Már miért lenne szar? Még mindig Magyarország legnagyobb és legjobb RP szervere és az is marad! Tudna kell ott RP-zni, normálisan viselkedni, nem pedig OOC kereskedni meg nonozni össze vissza. Persze ezt a nokik nem érthetik meg sose..."
RP... azért egy kicsit túlzás, nem gondolod? xD GF... inkább mint RP.
Ja az kicsit túlzás, hogy valamelyik idióta kitalálta az RP-t, most az növeli meg a játékélményt, hogy
/me letekeri az ablakot a fényes fekete ladájában
Ez nagy :DD
Szia
A játékban tudnék neked eléggé sokat segíteni csak egy nevet
egy telefonszámot(SeeMTA mobil)és remélem hogy van jogsid meg igazolványod.
By:Nicholas Nemzeti Adó és Vámhivatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!