Psp re hány gb-t foglalhat a Grand theft Auto 5?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert egy oldalon fent van 1 gb ért és feltelepítve gondolom többet foglalhat.Szerintetek?#pstgta5
2015. júl. 17. 17:54
1/15 anonim válasza:
Gondolom iso ba láttad... Kb 2 vagy 2,5 gb lesz telepitve
2/15 A kérdező kommentje:
Így van!Egyébként ha értesz hozzá melyiket érdemesebb megvenni a psp-t vagy a ps vita-t?Miben külömböznek mi a más rajta?Játékok szempontjábol szebb grafika stb.Mi a véleményed?
2015. júl. 17. 18:22
3/15 anonim válasza:
Hát nem én vagyok az embered... Én pc párti vagyok. Eddig csak psp-vel játszotam és nem igazán tetszett, a grafika csúny volt nem volt le simútlsága... Nem igazán jött be psvitárol nem tudok semmit, de talán ez a videó segít neked dönteni:
4/15 A kérdező kommentje:
Oké kössz én szeretnék egy psp-t majd,de szerintem maradok a sima psp nél!
2015. júl. 17. 20:50
5/15 anonim válasza:
Mivel PSP-re meg sem jelent a GTA V, úgyhogy sehányat.
6/15 A kérdező kommentje:
Épp ezaz,hogy megjelent!Nem 1 videót láttam róla még androidra is van csak androidra demo 8.5 gb úgyhogy jaa!
2015. júl. 19. 14:31
7/15 A kérdező kommentje:
2015. júl. 19. 14:41
8/15 anonim válasza:
Ó, egy homályos youtube videó, mint bizonyíték! Máris meg vagyok győzve!
Te komolyan elhiszed, hogy egy tíz éves kézikonzol tud futtatni egy olyan játékot, ami PS3-on épp hogy elfut, de egy középkategóriás PC-t is megizzaszt? KOMOLYAN? Ha a válasz igen, téged még nagyon sokszor át fognak verni az életben.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell se pc se konzol a gta 5 miatt meg pláne na haggyuk azt gondoltok amit akartok nekem a gta 5 miatt nem kell semmi na meg pláne nincs gépem és olyan 130-150 ezert forint lenne a gta 5 el hogy tudjak játszanu gépen xbox meg kell a francnak ennyi.Úgy látom ezen az oldalon kérdezni se lehet meg mutatni sem ti meg egy segg@rcok vagytok ennyi...
2015. júl. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!