Kezdő vagyok (League of Legends) és mégis jól játszom?
Kicsivel több mint két hete játszom vele.
Ez az első MOBA játékom,előtte még Gameplay videót sem láttam róla :D
Ma játszottam egy olyat Vel'koz-zal,hogy a statom így nézett ki: 35/7/5
Eddig ez a legjobb,de minden meccsből jól jövök ki.
sosincs tobb halál mint ölés,mindig majdnem a triplája-négyszerese van.
Ti,hogy kezdtétek?
1. Oké :D
2.Most egyre többet játszom Mágusokkal/Lövészekkel ezért eléggé óvakodnom kell a Támadától pl. ha nincs egy enemy lanen már nekem nem nagyon szabad menni,mert tudom,hogy ha harcos az,a bizonyos személy akkor szétszed.
Van egy-két jobb enemy is de ő velük is elbánok azért :D
11.-es szintű vagyok.
Ez azért is lehet, mert kezdő vagy, ezért kezdőkkel rak össze, de te annál valamivel jobb vagy. Ahogy nyered a játékokat, folyamatosan egyre nehezebb ellenfelekkel fog összerakni, és ott már nem leszel ennyire jó. (feltehetőleg nem nyered a meccsek 50-55%-ánál többet)
Másik ok lehet az, hogy Vel'koz pl az eléggé távolsági champion, így elég ritkán kerül bele a harc közepébe. ezért kevesebbszer hal meg.
Először arra gondoltam hogy "úristen mekkora hülyeség hogy Vel'koz azért nem hal meg mert inkább ranged, hisz elküldenek rá 2 spellt teamfightban és meghalt..."
Ez így is lenne, de azon a tudásszinten még nincs focus, úgyhogy az előttem lévőnek igaza lehet. Kérdező, nem akarlak lelombozbi, de szerintem ez változni fog, lesz majd nehezebb ellenfeled is idővel. Addig élvezd a noobok közt a játékot.
Eddig élvezem is,de mostmár egyre többet noobok közé rak be akik még játszani sem tudnak nem,hogy normálisan gondolkodni..
Most tartok a 21. szintemen és már várom a rankedokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!