Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi tegyek ha Lebannoltak...

Mi tegyek ha Lebannoltak Leauge of Legendsbe úgy hogy a játék dobott ki és mégis letiltottak mert kiléptem?

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért mert 1-2 10 szer kidob a game és amiatt reportolank még nem kapsz ban-t. Tehát már előtte is kellet, hogy mások tegyenek ellened panaszt. Amúgy meg írj a supportnak a fórumon, de a ban egy idő után lejár magától.
2012. okt. 20. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez kb mennyi idő 1 hét 1 hónap 1 nap? mert nekem ku*rva sok időm van benne
2012. okt. 21. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha egyszer kifagytál, nem fogsz bant kapni. Sőt rengetegszer ki kell fagynod hogy banoljanak.

Ha meg állandóan kifagysz akkor meg ne játssz, a másik 9 ember játékát teszed tönkre.

2012. okt. 21. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

a bann ideje attól függ h hányadszorra bannolnak.

amúgy ha kibannolnak és be akarsz lépni akkor kiírja a dátumot amikor legközelebb játszhatsz

2012. okt. 28. 09:13
 5/7 anonim válasza:
nekem kiírta, hogy ma felmehetek megpróbáltam és nem ment akkor mit tegyek?
2013. márc. 27. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg később, vagy holnap:P Néha nem a mi időzónánkhoz adják a dátumot.
2013. márc. 27. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
az lehet hogy nem engedett be aznap amikor lejárt, az azért van mert a nap valamely hátralévő órájától szabad a játék.
2013. márc. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!