Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A world of warcarft a hordások...

A world of warcarft a hordásoknál miért blood elfet csinálnak a legtöbben?

Figyelt kérdés
Már az egész horda elfecskékből áll. A blood elf racialja pveben használhatatlan, aki meg nem ez alapján csinál karit annak a kinézete tetszik, de aki female blood elfet csinál akkor a karijára gerjed vagy mi a tököm? Vagy aki fiú blood elfet mert ,,az tetszik'' neki... Hogy kell ezt érteni? AZ tetszik h úgy néz ki mint egy homokos?

2015. júl. 9. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Most ez miért ennyire fontos? Sokaknak tetszik ez a stílus, mai napokban is ez a divat. Sokak azért csinálnak blood elfeket mert tök jó lore kapcsolódik hozzájuk... + az új blood elf modell kifejezetten jól néz ki. Nekem majdnem az összes class 2 fajra bontódik. Dwarf meg Tauren. Nekem ez jön be. Kész. Kit érdekel a racial? Egyedül a Human-nek van játékváltoztató racialja, de az sem számít sokat.
2015. júl. 9. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért zavar, ha másoknak többségben a Blood elf tetszik?

Neked és nekik is más az ízlésük.

Nekem anno pl pont ők tetszettek a legjobban és mivel rpg, ezért a saját nememben szeretem megalkotni a karaktereket (nő) pont úgy, mint sokan mások. Sőt, amikor találkoztam más lányokkal, akkor ők is női karakterrel játszottam.

Találkoztam viszont olyannal is, aki azért volt női karakterrel, mert nem akarja "egy csávó seggriszálását" nézni.

2015. júl. 9. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol két típus a legnépszerűbb: az ember és a "szép" faj (általában elf). A Guild Wars 2 karaktereknek 2/3-a ember.
2015. júl. 9. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 HÁH én fekete Norn thief vagyok ciánkék hajjal :')
2015. júl. 10. 08:33
 5/10 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem a Hordában az orkoknál a legjobb a lore.
2015. júl. 10. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Igen? Pedig az orkoknak kifejezetten gyenge role jutott. Igen van 1-2 jól megcsinált ork | Garona , Broxigar , Rexxar és Nerzul | de maga a faj elég béna. De ha ennyire a "legjobb kell" akkor Hordánál Blood elf ( későbbi nevük ) Allinál a Night elf.
2015. júl. 10. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Gyenge? Gul'dan romlásba vitte őket, démont vért itatott velük, megállíthatatlan vérszomjas hadi gépezetté kovácsolta őket akik majdnem ki irtották az egész Draenei fajt, majd lerohanták Azerothot, lerombolták Stormwindet, Garona megölte Llane Wrynnt és ha Gul'dan nem árulja el Orgrim Doomhammert megnyerték volna a háborút. Thrall ezután vissza újra bevezette a sámánizmust, Grommash megölte Mannorothot és szabaddá tette az orkokat. Ja és hozzá kell tennem, Vol'Jin és Cairne Bloodhoof törzsei kihaltak volna ha anno Thrall nem menti meg őket. És azokon kívül akiket felsoroltál jóval több fontos ork van.
2015. júl. 12. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Fiúknak bejön a blood elf hölgyemény feneke, lányok pedig szeretnének szép és nőies karakterrel játszani. Aki fiút csinál az szintén nem akar szörnyetegnek kinézni.

PvP-ben hasznos a racialjuk, PvE-ben healereknél oom esetén nem rossz, illetve burst közben kifogyni focusból...

Jómagam utálom ahogy blood elfek kinéznek. Barbie babák. A lore-juk tényleg nagyon jó, de a fele belf nem ismeri a lore-t. A main-em egy belf hunter de csak a racial miatt. Mindig azt a haunted locket-et használom hogy inkább nelf legyen, mert idegesít hogy egy barbie a karakterem.

Undead itt a favorit. (Lány vagyok)A maguk módján sokkal szebbek mint belf lotyók. Játszom ork, troll és goblin karakterekkel is és mindegyiket jobban szeretem mint a belfet.

2015. júl. 18. 12:37
 9/10 A kérdező kommentje:
belf hunter az szerintem hülyeség... a racialhoz közel kell menned h rányomd valakire, a hunter az ranged kari...
2015. júl. 18. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, a hunter ranged kari, ezért jönnek az enemyk közel hozzám, köztük a nyomorul forst mage-ek illetve a healerek is így viszonylag egyszerű használni racialt, majd ledobni egy trapet és disengage.
2015. júl. 22. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!