Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed 4: Black...

Juzguz kérdése:

Assassin's Creed 4: Black Flag- ban miért nem tudom elő venni a pisztolyt?

Figyelt kérdés
Miért nem tudom elő venni ? Annál a küldeni vagyok ami Havannában játszódik és valami kormányzóval kell találkoznom és előtte célba kell lőnöm a pisztollyal a bábukra. Valamiért nem tudom elő venni . Azt írja a játék hogy nyomjam meg a 4-es gombot vagy a görgővel tudok fegyvert váltani. Nah most én meg nyomom a 4-est meg görgetek is de nem reagál semmit a játék. Próbáltam már úgy is hogy átállítom másik gombra de úgy sem volt jó . Szóval, ha valaki tud segíteni annak meg köszönöm. :D

2015. júl. 8. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdés: eredeti a játék? ha nem akkor megvan a probléma mert a nem eredeti játékok gyakran produkálnak mindenféle megmagyarázhatattlan hibákat. Egyébként meg próbáld meg az F betűvel azzal instant használja azt a tárgyat ami távolsági eszközként funkciónál (pisztoly , köpőcső stb..) Ha nem segít akkor reinstal ha az se akkor próbáld átállítani a pisztoly használatát másik gombra (tudom , hogy írtad azt is de több lehetőséget nézz meg) nekem pl ahoz képest , hogy eredetiben van meg a space gomb nem működik átkellet állítanom az ALT-ra , hogy tudjak ugorni és nem értem , hogy miért csinálta.
2015. júl. 9. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod . Megpróbálom :) Remélem jó lesz.
2015. júl. 10. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajna ez sem volt jó mert akkor füst bombát dobok. Sehogy sem akar átváltani a lőfegyverre :/
2015. júl. 10. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg a reinstalt , de még ezelőtt tégy egy próbát , hogy új játékot kezdesz ha ott se jó akkor marad a reinstal ha ez segít akkor nézz neten forumokat , hogy van e másnak is ilyen problémája
2015. júl. 11. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!