Tudnátok nekem sandbox stílusú PC játékokat írni?
Rengeteg fajta van. A példák alapján leginkább akciósabbak érdekelnek. Én személy szerint a stratégia játékokat szeretem, de lehet, hogy azok is jók. Mellesleg Steam-en van egy ilyen tag.
Stratégiák: Crusader Kings 2, Europa Universalis 4, Reus, Simcity, The Guild 2
Akciósabbak: Lego Worlds, Minecraft, Sid Meier's Pirates!, Mount & Blade: Warband
Én ezeket kedvelem, de, ha konkrétabban megmondod a témát kitalálom leginkább melyik való neked.
Az általad említett játékok nem sandbox (homokozó) stílusúak, inkább open world (nyitott világ). Újságírók is szokták keverni a kettőt.
Egy sandboxban nincs sztori, nincsenek küldetések, vagy te és van a világ, aztán csinálj vele, amit akarsz. Minecraft, Elite:Dangerous, DayZ, Kerbal Space Program, Garry's Mod, Don't Starve és hasonlók.
Open world játékok az általad említetteken kívül a Just Cause 1-2, Saints Row sorozat, Batman: Arkham sorozat, Red Faction: Guerilla, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!