Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lesz még több Batman játék?

Lesz még több Batman játék?

Figyelt kérdés
Ugye most kijátszottam a Batman: Arkham Knight-ot és a végén Batman meghalt. Sok értelmét nem látnám ha csinálnának hisz a két főszereplő Joker és Batman halott, de még is nagyon reménykedek benne, hisz nagyon sikeres játéksorozat.

2015. júl. 7. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért írhattad volna,hogy spoiler veszély mert így én most beleszaladtam elég szépen.

A kérdésre válaszolva pedig sztem pár évig pihentetni fogják a sorozatot.

2015. júl. 7. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy így lelőttem de nem nyugtat a tudat, hisz imádom a batman játékokat.
2015. júl. 7. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz, és akkor megfulladhatsz a spoileredben.
2015. júl. 7. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Dehogy halt meg! Akkor ezek szerint nem játszottad végig 100%-ra (minden Riddler trófea megszerezve).

100%, hogy lesz még több rész, legfeljebb egy alternatív idővonalon (New 52).

2015. júl. 8. 05:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig a knightfallba protocolban az volt...de ennek Örülök ha tényleg nem halt meg :) bár így fura volt hogy joker vcsak már látomás :\
2015. júl. 8. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
A Dark Knight Rises-ben és képregényekben is eljátszotta már párszor a halálát (Nightwing és Azrael is felöltötte már a fekete csuklyát), úgyhogy nem vennék rá mérget, hogy meghalt. Gondolj bele: egy ilyen acélos morállal megáldott, emberfeletti ember csak úgy öngyilkos lesz, mert megismerték a civil énjét? Teljességgel kizárt.
2015. júl. 8. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ésszerű :) Köszönöm akik értelmes válaszokat adtak
2015. júl. 9. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!