Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Batman Arkham Knight szerintet...

Batman Arkham Knight szerintetek milyen játék lesz?

Figyelt kérdés
Batman Arkham Knight szerintetek milyen játék lesz? Megéri megvenni PS4-re, úgyis ha nem vagyok oda annyira Batmanért? Válaszokat előre köszönöm.

2015. jan. 3. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha az Arkham sorozat korábbi darabjai tetszettek, akkor ez is be fog jönni.

Ha nem ismered, akkor az Arkham Knight lehet sok lesz elsőre, mivel minden részben hozzáadnak valamit. (Most éppen autókázni lehet majd Gothamban, ami ötször akkora, mint Arkham CIty volt.)

Konzoláron biztosan nem venném meg, de PC-re lehet beszerzem a megjelenéskor. (Mondjuk konzolom nincs is.)

2015. jan. 3. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Az Arkham Asylum és az Arkham City szimplán a legjobb szuperhős-játékok, amik valaha is készültek. A feleségem és a lányom is végigtolták (az asszony ráadásul 100%-ra mindkettőt), pedig ők aztán tényleg immúnisak a szuperhősökre.

Az Arkham Origins egy hajszállal gyengébb lett, de azt nem is a Rocksteady csinálta. A Knight megint fantasztikus lesz, nekem első napos vétel.

2015. jan. 3. 19:54
 3/6 A felhasználó ***** válasza:
Szerintem betmenes játék lesz.
2015. jan. 3. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Okés! Köszönöm szépen! Hangulata is jó?
2015. jan. 4. 01:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a hangulata nem jó, hanem zseniális! Nagyon sötét nagyon Batmanes. Nem tudom ismered-e a Batman the animated seriest (nálunk Batman a rajzfilmsorozatként futott) na annak hassonlít legjobban a hangulata. Amúgy az évezred legjobb szuperhősös játékai voltak és lesznek az Arkham Asylum és az Arkham City. (ha lehet ezeket is játszd végig)
2015. jan. 4. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés akkor szerintem meg lesz. Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld pacsi!
2015. jan. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!