Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V nagyon akad a gépemen,...

GTA V nagyon akad a gépemen, amikor a VÁROSBAN AUTÓVAL megyek. Ez miért van, illetve hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Ha gyalogolok a városban, vagy ha NEM a városban megyek autóval, akkor se laggol. Kizárólag akkor van jó sok lagg, ha autóval városban megyek. A gépem abszolút üti a minimum gépigényt, sőt még felette is van (akadás nélkül működik rajta a CoD AW, FC 3). Az, hogy csak 4 giga ramom van, nem hiszem, hogy ekkora problémát okozna.

Azzal már próbálkoztam, hogy minden grafikával, felbontással kapcsolatos dolgot lehúztam, de semmivel se lett jobb.

Kérlek, ha tudjátok, hogy ennek mi az oka, akkor osszátok meg velem, illetve az még fontosabb lenne, hogy valami megoldást találjunk erre a problémára.

Rendes válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. júl. 1. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Pedig valszeg gyenge a géped, a városban rengeteg dolog van, fele annyi mint mondjuk vidéken. Azért akad autóval, mert akkor nagyon gyorsan mész, és gyorsan kell betöltenie a textúrákat, amiket valszeg nem tud.
2015. júl. 2. 08:07
 2/7 NoName Levente válasza:
Eredeti a játék? :P Ha nem, akkor ez is jelentheti a problémát. A géped konfigját leírhatnád.
2015. júl. 2. 20:42
 3/7 NoName Levente válasza:
*Ez is lehet a probléma :D Nem tudom, hogy ez hogy sikerült
2015. júl. 2. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem.

A gépem:

Operációs rendszer: Windows 7 Professional 

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz 

RAM: 4,00GB 

Videókártya: Nvidia GeForce GT 740 

Na és van rá valami megoldás?

2015. júl. 2. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
És még a kérdésre válaszolva nem, nem eredeti a játék. Torrentről van.
2015. júl. 2. 23:14
 6/7 NoName Levente válasza:
ÖÖÖ patchelted?
2015. júl. 9. 18:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem patcheltem.
2015. júl. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!